Det hele startede i foråret 2019, hvor Dansk Flygtningehjælps Frivilliggruppe i Fredericia kontaktede Fredericia Kommune for at høre, om de ikke kunne være interesseret i at hjælpe med at arrangere noget omkring integration.

På baggrund af initiativet fra Dansk Flygtningehjælps Frivilliggruppe i Fredericia og Frivilligcenter Fredericia bliver der arrangeret en workshop om integrationsområdet. Workshoppen er for frivillige og medarbejdere i frivillige og professionelle organisationer og Fredericia Kommune, som arbejder med integration. Integration forstås bredt som både flygtninge, familiesammenførte og borgere med anden etnisk baggrund, der ikke er fuldt integrerede.

”Det er et rigtigt godt initiativ, som jeg kun kan bakke op om. Når vi går sammen, så kan vi meget mere. Den gode integration kan være med til at sikre et godt familieliv, uddannelse og beskæftigelse, hvilket er til gavn for hele samfundet”, siger Turan Savas, formand for Helhedsplansudvalget.

Workshoppen er gratis og bliver holdt på Fredericia Sundhedshus den 23. januar 2020 fra kl. 16 – 19.30. Formålet med workshoppen er at få et overblik over alle tilbud, skabe netværk blandt aktørerne og ikke mindst drøfte, hvordan vi i fællesskab kan fortsætte den gode integration. De gode input fra dagen skal efterfølgende gøres til virkelighed. Derfor vil der være mulighed for at tilmelde sig en eller flere arbejdsgrupper efter workshoppen.

Har du lyst til at gøre en forskel på integrationsområdet, eller har du gode ideer, som skal omsættes til virkelighed? så er du velkommen til at tilmelde dig workshoppen på post@fc-fa.dk. Du kan se hele programmet på www.fredericia.dk

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer