Snart skal der stemmes til årets Side 9-pige og igen i år er der en lokal kvinde med i opløbet. Sidste år blev Lindsay nummer 3 og nu skal de sidste stemmer høstes hvis hun skal avancere sit flotte resultat fra sidste år.

Lindsay er i fuld gang med at øve og glæde sig til den kommende Burlsequeforestilling hos Teater Malstrøm og kunne godt bruge hjælp til en omgang lokal opbakning før end resultaterne skal tælles op til Årets Side 9-pige.

Du kan stemme og læse mere om de andre kandidater her, Lindsay er udvalgt som december pigen men det betyder ikke hun er kold. Den 35 årige skuespiller, model og stripper er helt bekendt med, at de to sidste års vinder Holly er en populær Side 9-pige.

Her ses Lindsay i en opsætning på Teater Malstrøm. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

“Vi er 12 piger, hver repræsenterer en måned. Det der skal stemmes om nu er en top 5 som bliver offentliggjort mandag. Nu er det jo ikke mig der bestemmer om jeg bliver stemt videre, men det kunne da være sjovt, men det er nogle svære konkurrenter og det er svært at slå Holly af pinden”, indleder Lindsay.

Sidste år fik hun en flot 3 placering og vil selvfølgelig gerne højere op, men en af de mest populære er også på udkig efter et scoop. Holly har vundet to gange i træk og kan som den første score et hattrick med tre sejre.

“Man kan ikke så meget kalde os 12 kvinder konkurrenter. Vi er jo på en måde vindere alle 12 der er udvalgte, men det er jo stadig en konkurrence. Jeg har slet ikke turdet tænke på at vinde, så jeg har forestillet mig at det er mig der bliver råbt op som vinder. Jeg ville ikke kalde det en drøm at vinde, det ville nok være lidt syrealistisk når man ikke helt tror på det”, siger Lindsay forud for afstemningen hvor fem kvinder bliver valgt fra.

Burlesque “The Time Machine”

Igen i år er Lindsay med, når det lokale Teater Malstrøm spiller Burlesque og hendes udvikling som skuespiller styrkes stille og roligt.

“Michael Hansen, som er kunstnerisk leder, kender mig så godt, at jeg får lov til at vokse i takt med mit talent. Det er jeg meget glad for. Jeg føler mig også mere hjemme i Burlesque-genren nu hvor jeg har prøvet det. Der er meget at lære og øve endnu, men vi er klar til premieren og det bliver en fest igen”, lover Lindsay.

Det bliver spændende på mandag at se om Lindsay er blandt de sidste fem, der skal stemmes om på vej til at blive Årets Side 9 pige.

http://shelovesyou.dk/
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer