”Fredag d. 3. september bliver midtpunktet fyldt med aktiviteter. Der bliver live-musik, salg af fadøl, mulighed for at afprøve sine færdigheder i basketball, bueskydning eller at se hvem der kan slå hårdest på boksemaskinen. Derudover vil butikkerne have vare-demoer og smagsprøver til kunder,”  fortæller Daniel Huusmann.

Alle aktiviteterne starter fra kl.16.00 og butikkerne holder åbent fra 10.00-22.00 i hele midtpunktet. Alle butikkerne i midtpunktet glæder sig til at kunne afholde en Open By Night, med masser af ”tivoli”-stemning. Fredericia Brewpub vil sørge for, at man ikke går tørstig fra Midtpunktet, hvor man fra kl. 16.00, vil kunne købe deres egne lækre hjemmebryggede fadøl. Derudover vil der i løbet af aftenen, være livemusik fra lokale kunstnere. Alle butikkerne har fundet de gode tilbud frem, så der er lagt op til et brag af en fest. Alle spilletiderne vil blive offentliggjort på Midtpunktets facebookside, i starten af uge 35.

”Vi har i over halvandet år glædet os til at kunne holde en ordentlig Open By Night og vi glæder os nu til at give den gas. Vi håber at der vil dukke rigtig mange familier op, som vil tage udfordringen op og til sidst kan kåre familiens vinder,” slutter Daniel Huusmann, formand i Centerforeningen Midtpunktet.

Fakta:

Sted: Midtpunktet Fredericia

Tidspunkt: Butikkerne har åbent fra 10-22, aktiviteterne starter kl.16.00

Pris: Gratis

Arrangører: Centerforeningen midtpunktet i samarbejde med 123fest, Urbania Street Food og Fredericia Brewpub

1 KOMMENTAR

 1. Godt initiativ fra Midtpunktet, der skal sættes noget gang i byen.
  Det er det der er behov for.
  Men hele byen og gaderne burde komme på mærkerne.
  Der sker alt for lidt i vores bymidte.
  I Middelfart har der være sommeråbent både lørdag og søndag hele sommeren og med musik på torvene begge dage, og der var mennesker.
  Der kan laves mange spændende aktiviteter. Kom nu Fredericia.
  Cirkus Figuletta duer ikke dem gider ingen se.

Skriv en kommentar