De to lejeaftaler, som FC Fredericia har indgået, kommer til at presse flere af faste startende fredericianerne. Særligt en af de lejede spillere fra FC Midtjylland kan komme til at lave om på hierakiet.

Elias Rafn Olafsson og Christian Tue Jensen blev tidligere på ugen udlejet til FC Fredericia, og der er i dén grad tale om to spændende tilgange, der kan gå ind at pryde det fredericianske fodboldmandskab.

Særligt tilgangen af Olafsson kan vise sig at være værdigfuld for FC Fredericia. I de seneste par sæsoner har Andreas Raahauge været reserve for Alexander Nybo i målet, men uden for alvor at presse Nybo af pinden. Det bliver der formentlig ændret på nu.

https://www.vinmedmere.dk/

Den FCM-ejede keeper regnes for et af de største talenter, der spiller i dansk fodbold og det kom til udtryk i sidste sæson, hvor han var udlejet til Aarhus Fremad. Keeperen indkasserede blot 12 mål i 23 kampe. Nuvel er der tale om landets tredjebedste række, men at gøre det i en ung alder og med så stor overbevisning er opsigtsvækkende.

FC Fredericia lukkede i den seneste sæson 52 mål ind i 33 kampe, og det er lige til den gode side. Ikke alle målene kan tilskrives Alexander Nybo, men flere gange er han kommet på glatis og set knap så heldig ud. Derfor er den skærpede konkurrence om målmandspladsen glædelig.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Nu er det op til d’herrer Nybo og Olafsson at kæmpe om pladsen i opstarten, som der er lagt op til fra FC Fredericia-direktør Stig Pedersens side. Selvom det er en kliché, at kampen er åben om en plads, så lader det til, at der er handling bag ordene.

Det bliver også spændende at følge Christian Tue Jensen, der kan spille flere positioner. Ifølge Stig Pedersen kan han gøre sig helt på top, på kanten og på den offensive midt. I den seneste sæson var han udlejet til Brentford, og nu er det op til den tekniske stærke spiller at vise, at han kan gøre sig på 1. divisionsniveau i Danmark.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer