Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Vicepolitikommisær Finn Ellesgaard stod for dagens døgnrapport, der primært stod i færdselspolitiets tegn, da der har været en skærpet indsats i Fredericia Kommune.

Der har dog sneget sig et enkelt indbrud med på døgnrapporten. Det er sket på 6. Julivej i tidsrummet mandag klokken 14.30 og frem til tirsdag klokken 16:00. Man har stjålet et Go Pro-kamera og smykker.

På Vejlevej ved Circle K er der blevet standset en 32-årig mand på et elektrisk løbehjul. Hans promille var over det tilladte, og det blev han sigtet for.

I alt er der skrevet 60 sager i forbindelse med færdselsindsatsen, der primært var centreret omkring Snaremosevej, Vejlevej, Holstensvej og Skærbækvej. På Snaremosevej var der flere hastighedsovertrædelser omkring 18-tiden og på de øvrige veje er det især håndholdt mobiltelefoner, der er blevet noteret. 

I alt er der skrevet 28 sager i forbindelse med håndholdt mobiltelefon og 16 selesager. De resterende 16 sager er ting som hastighedsovertrædelser og manglende kørekort.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer