Datoen siger d. 31. marts 2011. Der blev det senest gældende opgør mellem FHK og KIF Kolding spillet. På FHK-holdet var dengang Rasmus Thiemer-Jensen, der er eneste FHK-spiller tilbage på holdkortet fra det opgør, hvor han blev matchvinder i sidste sekund, da han scorede til 31-30.

FHK og Kolding har igennem tiden haft mange drabelige opgør, men de opgør har ligget på køl i over otte år.

Lørdag gælder det igen, hvor Sydbank Arena i Kolding lægger halgulv til det, der i FHK-kredse kaldes årets udekamp. Den eneste FHK-spiller, som har prøvet det før er Rasmus Thiemer-Jensen, der fortæller om hypen omkring opgørene.

“Der er et ekstraordinært fokus fra omgivelserne. Det er en vigtig kamp for os – vi skal til Kolding og være klar på det tryk, som der kommer fra både deres tilskuere og vores egne,” siger stregspilleren.

KIF Kolding er på sidstepladsen i tabellen, men det er ikke noget, som Rasmus Thiemer-Jensen fokuserer på.

“Jeg synes, at de har et godt hold, som man ikke må undervurdere. Det er etablerede ligaspillere, der har stor erfaring. Det er vigtigt at slå fast, Kolding er et godt hold, som har underpræsteret i starten af sæsonen,” siger Rasmus Thiemer-Jensen.

Rasmus Thiemer-Jensen er selv ude med en længerevarende skade, og skal derfor se til fra lægterne, men han vil bidrage med det han kan udenfor banen.

“Jeg har selv et indgående kendskab til dem fra mine efterhånden mange år i ligaen. Jeg har blandt andet spille med Chris Jørgensen og Troels Jørgensen kender jeg. På det punkt kan jeg gå ind at hjælpe med min viden,” fortæller han.

FHK har i sæsonens indledning satset på hurtigt spil, men der er Kolding en modsætning. Det er dog ikke noget, der er fokus på fra FHK’s side.

“Vi skal fokusere på os selv. Hvis vi spiller som i de fleste andre kampe med god fart, så kommer vi også til at spille en god kamp i Kolding,” slutter Rasmus Thiemer-Jensen.

Der er kampstart mellem KIF Kolding og FHK lørdag klokken 16:10.

www.handelsbanken.dk/fredericia