Fredag og lørdag måtte The Old Irish Pub i Fredericia lukke ned grundet en renovering. Ved samme lejlighed fik Fredericia AVISEN kontakt til distriktschefen for kæden, som ville uddybe det for os i går, dog ikke på telefonen, men på mail. I går aftes fik vi nedenstående svar fra The Old Irish Pub på mail.

The Old Irish Pub er placeret I den gamle bydel i Fredericia. Det betyder, at vores bygning er af ældre dato. 

Derfor kræver det fra tid til anden renovering. Og i disse dage har skolen, der ligger bagved vores matrikel, gang i en større opgravning og renovering. Det har desværre resulteret i, at skadedyr er blevet rusket ud af deres bosteder. 

Mandag gjorde vores rengøringspersonale opmærksom på, at et af de firbenede var blevet set inde på pubben, og med øjeblikkelig virkning kontaktede vi selvfølgelig Rentokil skadedyrsservice for at undersøge vores lokaler. De kiggede forbi og opsatte fælder som fast procedure. Dette resulterede i, at den firbenede blev fanget.

Torsdag kunne Rentokil konkludere, at vi var skadedyrsfri. Under hele forløbet har levnedsmiddelstyrelsen været involveret og sagt god for, at vi åbnede igen. Fredag aflagde levnsmiddelsstyrelsen så os et besøg. Her konkluderede de, at pubben havde brug for yderligere tiltag i forhold til skadedyrssikring, og at der derfor var behov for en renovering i kælder og ved andre potientielle adgangsveje. Dette har så resulteret i den midlertidlige weekendlukning indtil forholdene var udbedret.

http://jyskserviceaps.dk/