FHK lignede længe en vinder af opgøret mod GOG, men endte med at tabe 32-30, da fynboerne kom tilbage i slutminutterne. Det skyldtes ikke mindst, at Anders Kragh Martinusen måtte udgå med en skade med 20 minutter tilbage af opgøret.

Når man er skuffet og føler, at man burde have vundet over rækkens nummer et, har man gjort meget rigtigt.

Men at det ikke rækker til point, når det sker, betyder at mundvigene hænger ned ad. Det er tilfældet for FHK efter opgøret torsdag aften, hvor GOG var foran 4-3 efter ni minutter. Det var deres sidste føring frem til det 28-27 efter 56 minutter. FHK kunne konstatere, at de tabte seks minutter med 6-0, og det fik vendt kampen fulstændigt på hovedet og endte med et udfald, som ikke var forventet med det kampforløb, der var.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

Laver man et nedslag over kampen var der dog flere ting, der talte imod en stor præstation fra FHK. Fredericianerne var for en sjælden gangs skyld hæmmet på bredden. Lasse Balstad var slet ikke til stede i hallen, da han var syg, og ude sad også Rasmus Boysen og Mishels Liaba, og derudover kom Jakob Frederiksen slet ikke i kamp, da han var sløj, men alligevel sad med på bænken. Samtidig gik Anders Kragh Martinusen i stykker efter 40 minutter, da han vred om på foden, og ikke kom i kamp igen. I stedet for Martinusen var det nu op til Mads Christiansen at præstere på højre back, og selvom Christensen er en solid drivkraft, har han ikke samme evne til at lave ekstraordinære ting, som Anders Kragh Martinusen havde gjort tidligere i opgøret. Det endte, formentlig, med at koste FHK sejren.

Læg dertil, at hverken Kristian Stoklund, Martin Bisgaard og Cornelius Kragh ramte niveau angrebsmæssigt, og det endte med at koste dyrt. Det er nærmest umuligt at finde en kamp, hvor Stoklund, hvor han var til rådighed, ikke er kommet på måltavlen for FHK, og når han ikke kommer det, så er det egentlig imponerende, at FHK stod med alle muligheder for at vinde mod GOG. 

Før kampen drømte FHK om at slutte grundspillet på en femteplads, men det virker nu urealistisk, da Bjerringbro-Silkeborg i så fald skal tabe til både KIF Kolding og Skanderborg Aarhus i de to sidste kamp, mens FHK skal vinde over Mors-Thy på udebane. Det sidste er bestemt ikke urealistisk, selvom FHK i nyere tid ikke har besejret morsingboerne på udebane, men at BSH taber begge kampe, kan man ikke forvente.

adp-as.dk

Se her vores karakterer fra opgøret:

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

Emil Tellerup (7): Stod på et stabilt niveau kampen igennem, og var uden skyld i, at GOG endte med at lave 20 mål i anden halvleg. Endte med en redningsprocent på 30,23 %.

Jens Fredsgaard (UB): Kom kun ind på et straffekast.

Martin Bisgaard (02): At score på halvdelen af sine skud som fløjspiller er ikke særlig prangende. Normalt sikre Bisgaard lavede tre mål på seks forsøg.

Mads Lenbroch (02): Heller ikke Lenbroch have tur i den med et mål på tre forsøg.

Cornelius Kragh (4): Mens forsvarspræstationen af ham var i top, var det ikke så godt angrebsmæssigt. I fraværet af Balstad dækkede “Corner” op i midtersektionen, og det løste han flot. Lavede tre mål på ti forsøg, og heraf et straffekast, som blev skudt flere meter forbi mål. Det trækker ned.

Kristian Stoklund (02): Skudene fungerede slet ikke for Stoklund. Lavede nul på seks forsøg, men var driftsikker i det åbne spil, og lavede fire assists.

Nicolaj Nørager (7): Det Nørager foretog sig i den tid han fik på banen var velovervejet. Lavede fire mål på fem forsøg, og derudover fire assists.

Anders Kragh Martinusen (7): Spillede godt i de første 40 minutter, hvor han fik det meste af spilletiden på højre back. I den periode blev det til tre mål på fem forsøg, samt fire assists.

Mads Christiansen (4): Var stabil, men har ikke samme målfarlighed som Martinusen.

Nikolaj Petersen (UB): Spillede ikke nok.

Kasper Young (10 – Man of the Match): Stor kamp i begge ender af Young. Lavede syv mål på ni forsøg, og havde flere bolderobringer forsvarsmæssigt. Er han på samme niveau i slutspillet, er det en ekstra dimension i FHK’s spil, da Young hidtil ikke har spillet den bedste sæson.

Jakob Frederiksen (UB): Kom ikke på banen pga. sygdom.

Rasmus Meyer (7): Sled og slæbte både forsvars- og angresmæssigt. Lavede tre mål på tre forsøg.

Nikolaj A. Nielsen (7): Gjorde ligesom Meyer en stor indsats i begge ender af banen. Lavede fire mål på fem forsøg.

Jonas Raundahl (UB): Kom ikke på banen.