SuperBrugsen i Erritsø og P.A. Brød inviterede os til at prøve kræfter med Bagselvbox.net. Vaskeægte hjemmebagshygge uden så meget besvær. Trenden bredder sig i byerne i disse dage, hvor bagere, pizzarier, ja sågar blomster- og planteskoler finder på kreative ideer.

Sættet kommer som navnet lægger op til i en box. Det er pakket så alt er lige til, som Olsen Banden siger. Børnepakken indeholder fem pølsehorn, otte theboller, fem kanelsnegle, et romkuglekit med 600 gram af den populære dej.

Opskrifter og indhold studeres

Lykken er stor, da børnene får låget af og går i krig med romkugledejen. Der rulles, trilles, laves figurer – og endelig pyntes til den store guldmedalje. Det er godt med lidt afveksling i denne tid, og børnene nyder dette. Det er helt sikkert et fænomen, de vil huske fra “Coronatiden”.

Der er nok i pakken, så produkterne deles op over flere dage. Den første dag er det romkuglerne, der trilles. På andendagen friskbagte theboller og snegle, der forkæler de små. På tredjedagen er det pølsehorn med ketchup, der stiller sulten til frokost.

Bagselvbox.net tilbyder på nuværende tidspunkt tre forskellige boxe: Weekendboxen, Børneboxen, hverdagsboxen. Her modtager man en række ubagte produkter, som du selv bager færdig hjemme i dit eget køkken. På denne måde vil du kunne opleve den lækre duft af hjemmebagt brød, men stadigvæk få bageren høje kvalitet,” fortæller Butikschef Mathilde Jørgensen fra PA Brød i Erritsø og fortsætter:

Alt pensles fint, så pølsehornene bliver fine og gyldne i ovnen.

“Man bestiller via vores hjemmeside www.bagselvbox.net hvor man vælger hvilken box man ønsker og derefter bliver man sendt direkte videre til vores betalings side. Vi sender boxene ud en gang ugentligt, så kunderne altid vil modtage deres box om fredagen. – så bliver det ikke nemmere at få lækkert brød på morgenbordet.”

Hvor er det produceret?

“Vi producerer alle vores produkter i vores bageri på Frostvej i Vejle, så vi stadigvæk kan sikre den høje kvalitet som vores kunder i forvejen kender fra vores P.A. Andersen & Sønner butikker. Så alt er ligesom du kender det fra vores P.A. BRØD i SuperBrugsen Erritsø. Vi har oplevet en stor opbakning til bagselvbox.net de sidste par dage. Siden vi sidste onsdag aften gik i luften med vores nyeste skud på stammen hos P.A. Andersen & Sønner. Vi er ligesom så mange andre virksomheder ramt af krisen netop nu, derfor er vi alle nødsaget til at tænke ud af boxen. Med vores løsning kan vores kunder blive der hjemme og passe på dem selv og hinanden. Men stadigvæk få leveret lækkert brød lige til døren”, slutter bageren i Brugsen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer