Bedste oktober-salg af villaer, lejligheder og sommerhuse siden 2006 – Home Fredericia forklarer


Den ellers så regnvåde oktober lå badet i solskin rent salgsmæssigt. 

Med 1300 handler – 100 flere end for et år siden – er der solgt godt 8 % flere boliger i Home, og det er ligefrem det bedste oktober-resultat, der er set siden oktober 2006.


Der er tale om den 3. bedste måned for salget i 2019 – lige efter september og juli. Det er usædvanligt, at en sen efterårsmåned ligger i top, fremhæver Home-kæden.


Daglig leder Mette Juul Jensen mærker også den store interesse for at blive ’herre i eget hus’. Her er boligsalget steget med 19 % i årets første ti måneder sammenlignet med samme periode i 2018, og i oktober har der været 50 % flere salg end i det foregående år. ”Vi oplever at der er gang i boligmarkedet lige pt. Mange førstegangskøbere er i markedet nu samt mange udnytter de gode belåningsmuligheder i bankerne, der gør at mange kan udleve deres boligdrømme netop nu.” fortæller Mette


Den varme salgsmåned har lunet i salget af villaer og rækkehuse, ejerlejligheder og sommerhuse, viser tallene fra Home-kæden. Der er fremgang blandt alle typer boliger.


Hos Home Fredericia fylder salget af villaer og rækkehuse mest – men der sælges også lejligheder både til investorer samt privatpersoner. 

Især lejlighedsmæglerne har fundet ’solgt’-skiltene frem igen. I oktober strålede lejlighedssalget med hele 12 % flere købsaftaler på landsplan. Det er fjerde måned i streg, at salget af ejerlejligheder overgår 2018. 

Men også sommerhusene og helårshusene holder tempoet godt oppe med godt 10 % flere salg i sommerlandet og knap 7 % flere handler i villakvartererne.

http://www.enggaard.dk/

Skriv et svar