Vejle Musikteater kan nu løfte sløret for, at Sir Cliff Richard giver udendørs sommerkoncert i Byparken i Vejle d. 6. august 2016. Det er samtidig eneste koncert i Danmark i 2016!

Sir Cliff Richard – verdensklasse artist

Det er et helt enestående CV, som Cliff Richard kan præsentere, som rummer film, musicals, koncerter, TV-shows, musikudgivelser m.m. Med mere end 58 aktive år bag sig er han uden sidestykke en af de største kunstnere nogensinde – den ultimative popstjerne! Det er fx de færreste bands eller soloartister, som kommer bare i nærheden af et bagkatalog på hele 101 albumudgivelser og 123 singlehits.

Derudover blev han i 1995 slået til Ridder, som hæder for sit mangeårige arbejde med velgørenhed, og i øvrigt som den første popstjerne nogensinde. Så Vejle Musikteater bestøves med et sandt ”kongeligt” musikbesøg, når selveste Sir Cliff Richard den 6. august går på scenen i Byparken i Vejle!

Toni Lee Larsen, Direktør, Vejle Musikteater, udtaler:

”Vi har glædet os rigtig meget til offentliggørelsen af koncerten med Sir Cliff Richard. Igen i år kan vi hermed præsentere et verdensnavn i Byparken i Vejle. Sidste år var det Sir Elton John, som stod på scenen i Byparken i Vejle og gav en enestående sommerkoncert. I år er det Sir Cliff Richard, som betræder samme scene, og jeg er sikker på, at han også vil levere en fantastisk koncert. Han er en meget dedikeret og professionel artist. Vi glæder os meget til den 6. august, hvor Sir Cliff kommer på besøg i Vejle.”

Bedre end nogensinde – ”Cliff Richard loves Denmark”

I oktober 2015 fejrede Cliff Richard sin 75-års fødselsdag med en udsolgt koncert i Royal Albert Hall i England. Her gav han en enestående koncert, som viste, at Cliff Richard er i storform, og at han er klar og glæder sig til at møde sine danske fans den 6. august 2016 i Byparken i Vejle. ”Cliff Richard Loves Denmark”, som hans management har udtalt i forbindelse med lanceringen af denne koncert.

 

Cliff Richard: Den 6. august 2016 i Byparken i Vejle

BILLETSALGET STARTER: Torsdag den 18. februar kl. 10:00

BILLETPRISER: 495,- plus gebyr

BILLETSALG: www.vejlemusikteater.dk