Social- og Sundhedsassistent Elev, Sine Snell Hansen fik en god ide. Hun så, at flere gartnerier brænder inde med med påskens blomster, og så fik hun den gode ide at høre dem om hun måtte køre dem rundt til en række af byens plejecentre. Det bragte glæde i dag.

Sine Snell Hansen har travlt i dag, hun har fyldt sin folkevogn med blomster fra lokale gartnerier, der brænder inde med tusindevis af blomster på grund af coronavirussen. Hun valgte derfor at kontakte gartnerierne og senere en række ledere på plejecentrene for at høre om, hun måtte køre rundt med blomsterne og stille dem i indgangen. Det måtte hun godt.

“Alt, hvad jeg gør her er friviligt. Mit budskab er meget simpelt, jeg er SOSU-assistentelev og jeg ønsker at bringe så meget glæde ud, som jeg kan i denne tid. Jeg ved, at de ældre sætter pris på blomster, så jeg slog til”, fortæller Sine til Fredericia AVISEN, imens hun bærer en kasse blomster hen til indgangspartier.

“Jeg vil gerne glæde de gamle mennesker i den her coronatid, hvor de ikke kan få besøg af pårørende. Alt hvad jeg kan gøre for dem, det glæder mig inderst inde. Jeg har tre steder i dag, som jeg skal besøge – det er Othello, Øster Elkjær og Ulleruphus,” siger Sine Snell Hansen og fortsætter:

“De har været mega glade og de har sagt jeg fortjener en stor stjerne over hovedet og de er glade for måden, jeg kan give ting videre på. Der der ligger mange køretimer bag, fordi det er begrænset med plads i en bil. Der ryger lidt en dags tid på det, men det er det hele værd.”

Hvad siger dine medelever til dig?

“Nogle synes det er et godt initiativ og synes jeg er sej, når jeg vil bruge min fritid på det her samtidig med jeg har fire drenge, der skal passes. Den ene lille er med rundt, han sidder i bilen,” siger Sine, imens vi hører ham kalde på mor, der henter flere blomster.

Fredericia AVISEN lod Sine passe det frivillige arbejde, og aftalte at høre fra hende, når hun var færdig med at bringe ud.

“Jeg har været rundt til alle dem, jeg havde aftaler med og afsat de sidste blomster. Det er så rørende at se. På Øster Elkjær stod en ældre dame og vinkede i vinduet til mig og smilte stort. Det varmede,” fortæller Sine denne eftermiddag.

Hvad sagde de forskellige steder til dig?

“Alle har sagt super godt intiativ, hvor er det dejligt og stort af dig du vil bruge din fritid på at give blomster ud, som jeg også fortalte tidligere i dag, og så har de naturligvis sagt tak tusinde tak for de mange flotte blomster. En tak, jeg også giver videre til gartnerierne. På Othello ville Ulla aktivitetsmedarbejderen ønske hun kunne give mig et knus, men det måtte blive ved tanken. Hun blev så glad, da hun så alle de blomster til hver etage. Det er så dejligt for mig at opleve denne glæde. Alle har taget så godt imod mig og de glæder sig til at kunne vise beboerne alle de flotte blomster,” slutter Sine.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer