Torsdag eftermiddag skrev SIND Fredericia og Fredericia Kommune under på en samarbejdsaftale. Lokalformand i SIND Fredericia, Bjørn Medom Nielsen og Formand for Social- og Beskæftigelsesudvalget, satte deres signatur på aftalen, og fortalte om baggrunden for det.

Inden aftalen blev skrevet under fik SIND Fredericia overrakt 16.000 kroner af Nordea Fonden, som var repræsenteret ved den lokale direktør, Christian Bitterup, der overrakte checken til lokalforeningen, som takkede for det.

Nordea Fonden overrakte en check til SIND Fredericia. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Efterfølgende tog Peder Tind ordet og sagde blandt andet følgende:

“Jeg er så glad for at skrive under på aftalen. Det er noget man aldrig bliver vant til. Det er fantastisk, og det er med til at styrke civilsamfundet i Fredericia. Jeg bliver aldrig træt af at investere og skrive under på sådan en aftale. Kommunen, SIND og erhvervslivet skal løfte i flok. Det når vi langt med i vores herlige by,” sagde Tind og fortsatte:

“Formålet er at skabe en større lokalforståelse for, hvad I hjælper med og det skal fremme det arbejde I gør. Det er essensen og formålet med aftalen. SIND er lokalt med til at sikre det nære og uformelle med de rammer, der er her. Caféen skaber netværksgrupper med temaer og uanset hvem man er, så føler man sig som en del af det med ligesindede. Det er derfor prisværdigt det I skaber.”

Bjørn Medom kalder det en win-win aftale. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Slutteligt tog lokalformand Bjørn Medom Nielsen ordet og sagde:

“Det er helt unikt det her, og jeg skulle hilse at sige, at jeg i regionale sammenhænge er blevet spurgt ind til det her. Det er rigtig godt, at vi nu indgår sådan et samarbejde,” sagde han og fortsatte:

“For os betyder aftalen to ting. For det første skal vi ikke betale for huslejen, da Kommunen sørger for det. Når Sundhedshuset er klar til det skal vi rykke derned. Den anden ting i det er, at vi som minimum skal holde et årligt kontaktmøde, og det er vigtigt for os,” forklarede Bjørn Medom Nielsen.

Se øverst i artiklen interviews med Peder Tind og Bjørn Medom Nielsen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer