Simone er en eksklusiv tøjbutik i Fredericia, som kan tilbyde tøj til kvinder i alle aldre. Tøjmærker, som du tit hører om, kan butikken tilbyde dig, Armani og Tommy Hilfiger er de mest populære mærker i butikken. 

Efter en kort samtale med ekspedienten, kommer jeg i samtale med indehaveren Bitten Egeskov. Det er en spændende samtale, hun har godt nok haft butikken længe og erfaringen lyser ud af hendes øjne. Det samme gør passionen og glæden.

”Jeg har haft butikken nu i 41 år, så den betyder rigtig meget for mig denne butik”, fortæller Bitten med et kæmpe smil. 

Simone har en stor kundekreds, som spænder vidt. 

”Vi har mange forskellige kunder, i butikken, det er meget udbredt, men vi har mange kvinder i alle aldre, som køber deres tøj her”, fortæller Bitten

Simone er en meget fin og eksklusiv butik, hvor du får de fineste jakker, striktrøjer og bluser – og meget tilbydes i de kendte modemærker.

”Vi har mange forskellige modemærker i butikken, blandt Armani, Tommy Hilfiger, MaxMara og SAND. Mange af vores kunder kommer efter de brands og det kan jeg godt forstå. Tøjet er lækkert, i en god kvalitet og stilrent”, fortæller Bitten. 

En af de flotte frakker i butikken Simone. Fotograf: Sabina Mehic. Fredericia AVISEN

”Det er meget jakker, bluser og striktrøjer, vi sælger af her i butikken. Men vi har vores faste kunder, de har handlet her, siden jeg åbnede butikken og købt tøj, hver sæson”, fortæller Bitten. 

Man kan høre på Bitten, at hun er meget stolt af sin butik, og hun ønsker kun det bedste for den. Da vi går rundt i butikken, er Bitten meget glad for at vise mig alle de fine frakker frem. 

Fotograf: Sabina Mehic. Fredericia AVISEN. 

”Som du kan se, er den røde farve også meget populær nu. Men vi har også mange andre farver, som vores kunder går efter. Det er de marineblå farver, grå og sort er også populært, men det går man jo heller ikke galt i byen med; en grå og sort farve. Men mange af vores kunder er også meget fristet af vores flotte røde farver, som jeg nævnte, men det er jo også julens farve”, fortæller Bitten, og smiler. 

Den populære røde farve. Fotograf: Sabina Mehic. Fredericia AVISEN

Tak for jeres tid butik Simone! 

https://pro-print.dk/