Er jyske Simon Talbot blevet for voksen og Københavnsk? Det er tid til selvransagelse. Simon Talbot gæster Vejle Musikteater fredag 29. januar 2016 med sit nye one man-show, ”Mr. Copenhagen”.
Er Simon Talbot blevet for fin på den?
Sådan spurgte Simon Talbot’s storebror, da han under et familiebesøg (i jyske Granslev!) tog junior i at læse i en bog. Og dét fik straks Talbot – der ellers så sig selv som ærkejysk – til at tænke dybere.

”Jeg udtaler stadig smørrebrød på grinagtigt jysk, men samtidig går jeg ofte på café med mine venner og taler om følelser”.

Udtaler Simon selv, og derfor ser han i 2016 indad i sit nye one man-show, ”Mr. Copenhagen”, som handler om at være en del af mediebranchen, når man ikke selv føler, at man er det. Det handler om kontrasten mellem at besøge sin irske fars vanvittige og fællessyngende familie for at tylle øl til en måned senere at overrække priser under Elle Style Awards – i selskab med Christopher…

Hvordan er det så at være vokset op i en lille jysk flække, hvor alle kender alle? Hvordan er det med jydernes fordomme om københavnere? Og vice versa? Er man en rigtig mand, selvom man har blomster på altanen og ikke spytter på gulvet, når man bliver tilbudt mælk i kaffen? Det vil Simon Talbot give svar på i sit show, der vanen tro vil være præget af hans velkendte og meget fysiske fortællestil.

Simon Talbot – en efterspurgt jyde…
Talbot har senest været vært på Zulu Awards 2014, hvor han sammen med Clemens og Rasmus Nøhr stod bag den slibrige video ”Stjerner & Hvidt Lys”, der har rundet 2,5 millioner visninger på YouTube. Og til januar er han aktuel med ”Simon Talbot’s Sketch Show” på TV2 Zulu, med sketches om alt fra zombier, Jehovas Vidner og Pokémons. ”Mr. Copenhagen” følger op på Talbot’s to første succesfulde one man-shows, ”DAMP” (2011) og ”Talle alene i verden” (2013), der spillede for udsolgte sale landet over, så der er god grund til at se frem til komikerens nye show: “Mr. Copenhagen”

SIMON TALBOT – MR. COPENHAGEN

VEJLE MUSIKTEATER
Fredag d. 29. januar
Billetsalget er startet d. 3. september kl. 10 på www.vejlemusikteater.dk