De Eneste To tager deres elektroniske guitarfest med, når de giver koncert i Vejle Musikteater torsdag den 26. november på turnéen “EFTERÅRSLIV”.

I løbet af efteråret har De Eneste To, bestående af Simon Kvamm og Peter Sommer, en række koncerter i Danmark leveret under overskriften “EFTERÅRSLIV”. Her er der garanti for et humoristisk take på efterårslivets sortsyn og masser af gode beats, der passer til både dans og fordybelse.

De to sangere og sangskrivere kan i øjeblikket høres i radioen med en ny udgave af “Jyder i København” fra albummet “Dobbeltliv”. Den nye udgave har fint besøg af tre af de helt store; Stine Bramsen, Shaka Loveless og Medina. Sangen, som handler om at være opvokset i Jylland og flytte til storbyen, affødte også fire Podcast samtaler med skuespillerinde Bodil Jørgensen, Overborgmester Frank Jensen, sangerinden Medina og rapperen L.O.C. De fire samtaler kredser alle om hvorfor man i sin tid ønskede at flytte, hvad man kom fra og hvad man holder af ved både Jylland og København.

I november sidste år udgav De Eneste To albummet “Dobbeltliv”, hvis overordnede tema er det dobbelte, det dualistiske og modsætninger. Albummet blev modtaget med fine ord fra anmelderne og er netop blevet certificeret guld for salg af mere end 10.000 eksemplarer.

De Eneste To, Vejle Musikteater, Store Sal, Torsdag den 26. november kl. 20.00