Vejle Boldklub har ikke spillet to sammenhængende sæsoner i Superligaen siden start 00’erne. Teknisk chef Jacob Krüger fortæller, at det vil betyde alverden for Vejle, hvis de sikrer sig overlevelse i 3F Superligaen i denne sæson.

I næste uge skydes nedrykningsspillet igang. Vejle endte grundspillet som nummer ti efter, at de i en periode ellers havde været oppe og snuse til top-6, men i sidste ende blev der skrabet 24 point sammen i de første 22 kampe.

– Det har generelt set været en god sæson, hvor det er gået som forventet. Vi var favoritter til at rykke ned, og har været klar over, at vi skulle kæmpe for at undgå det. Vores udgangspunkt har hele tiden været, at vi skulle overleve og det håber vi sker, siger Jacob Krüger.

Vejle har både i sommerens transfervindue og vinter transfervinduet fået en del nye spillere, og det at få intregreret nye spillere er noget de er vant til i VB.

– Vi har altid stor udskiftning, og når det går hurtigt med, at de nye slår igennem er det selvfølgelig godt, men nogen tager længere tid at spille ind, konstaterer Krüger.

Foruden de udefrakommende spillere har Vejle også spillere inde omkring 3F Superliga-holdet, der er af egen avl.

– Det er det, som man allerhelst vil se. Især når de unge slår igennem, når de har vores rutinerede spillere at læne sig op af. Som hold er det vigtigt at have sådan et mix, siger Jacob Krüger.

Vejle tager hul på nedrykningsspillet d. 6. april. Modstanderen er Lyngby i hvad der ligner et tidligt nøgleopgør, da netop Lyngby puster Vejle i nakken bagfra. Taber Vejle den kamp vil der kun være et point mellem de to hold, og så er Vejle for alvor presset i forhold til nedrykning.

– Det vil være meget skuffende, hvis vi rykker ud. Vores sæson bliver målt på de her kampe, og de er derfor meget vigtige, siger Jacob Krüger og fortsætter:

– Det er den mest nervepirrende del af sæsonen, og det har vi været vant til i de seneste år. Der er meget på spil, siger Krüger.

Vejle har ikke spillet to sammenhængende sæsoner i Superligaen siden de rykkede ud af Superligaen i 2000. Siden dengang har de haft en tilværelse som elevatorhold.

– Derfor vil det være vigtigt for fremtiden, både sportsligt og økonomisk, hvis vi bliver oppe. Hvis vi bliver oppe, så er næste skridt, at vi skal etablere os og op og blande os med den næste gruppe af hold i tabellen, slutter Jacob Krüger.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer