Det nærmer sig sidste udkald, hvis man endnu ikke har set Fredericia Teaters PRINSEN AF EGYPTEN. I dag forlænger teatret nemlig spilleperioden for absolut sidste gang, så forestillingen kan opleves frem til den 4. august 2019 på Det Kongelige Teaters Gamle Scene.

PRINSEN AF EGYPTEN kan opleves med en helt ny visuel identitet med ny scenografi og ny koreografi, som er særligt udviklet til Gamle Scene. Billetterne til de sidste forestillinger er i salg nu.

Mere end 65.000 har indtil videre købt billet til Fredericia Teaters PRINSEN AF EGYPTEN, og nu nærmer det sig sidste chance, hvis man vil se den anmelderroste musical. I dag forlænger teatret nemlig spilleperioden for absolut sidste gang. Dermed kan PRINSEN AF EGYPTENopleves på Det Kongelige Teaters Gamle Scene for allersidste gang søndag den 4. august 2019. 

Teaterchef Søren Møller udtaler:

”Vi glæder os til, at de sidste nu får muligheden for at se denne fantastiske forestilling. Det er noget af det flotteste, vi nogensinde har præsenteret, og den har aldrig set bedre ud, end den gør på Det Kongelige Teater Gamle Scene.”

PRINSEN AF EGYPTEN bliver produceret af Fredericia Teater i Universals musicalformat på baggrund af DreamWorks Animations tegnefilmssucces fra 1998 og kan opleves frem til den 4. august på Det Kongelige Teaters Gamle Scene.

Billetter til PRINSEN AF EGYPTEN kan købes på www.prinsenafegypten.dkeller www.fredericiateater.dk.

https://fairbillet.dk/Store/Basket/BuyTicket?EventId=249&TicketCategoryId=845d