Klokken 10 i dag kunne Fredericia Håndboldklub melde udsolgt af siddepladserne til årets første ligakamp mod GOG. Det er samtidig kampen, hvor Fredericia vender tilbage i ligaen, og de udsolgte siddepladser lover godt for stemningen, fortæller Formand Bent Jensen til Fredericia AVISEN.

Når Fredericia Håndboldklub på mandag kl.20.00 tager imod GOG på hjemmebane i thansen ARENA bliver det med massevis af tilskuere på lægterne. Således er der allerede udsolgt af siddepladser til ligakampen. Det er dog vigtigt at pointere, at der stadig er ståpladser, som gives væk efter først-til-mølle-princippet.

“Det er virkelig stort. Vi ser frem til at kunne præsentere ligahåndbold i Fredericia igen, og så tager vi imod en stor traditionsklub, fynske GOG, som vi glæder os til at byde velkommen i Fredericia igen,” siger Bent Jensen og fortsætter:

“I de foregående sæsoner har vi haft en fantastisk opbakning på lægterne, og det betyder noget, både for spillerne på banen i almindelighed, men også for alle i vores klub, HK Ultras, og sponsorer i særdeleshed. Derfor håber vi, at børn og voksne i alle aldre kommer til Fredericia Idrætscenter på mandag, hvor man stadig kan komme ind på ståpladsbillet.”

Hvordan foregår det?

“Det sker meget simpelt ved, at der er en dør til siddepladser, hvor man fremviser sin billet, og en dør til ståpladser, hvor man får en billet i hånden, når der ikke er flere billetter, så lukker vi ikke flere ind, og det betyder, at man skal komme i god tid, da det er først-til-mølle-princippet.”

FHKs ligaprogram for thansen ARENA

https://www.facebook.com/demezafredericia/?ref=br_rs