Oven på den ekstatiske anmeldermodtagelse af ”Shu·bi·dua – The Musical” for knap en måned siden, har der været drøn på billetsalget i både Fredericia, København og Aarhus. Mange dage har der været solgt over 1.000 billetter om dagen og i går passerede forestillingen så hele 80.000 solgte billetter. Der er således allerede solgt næsten 30.000 billetter siden urpremieren den 25. september og det betyder, at forestillingen begynder at ligne én af denne sæsons største publikumssucceser.

Det fortsat imponerende billetsalg får nu Fredericia Teater til at forlænge med en ekstra uge i Fredericia. Forestillingen kan nu ses frem til og med den 29. november og spilleperioden på Fredericia Teater er nu forlænget med det dobbelte i forhold til den originale spilleplan! Billetsalget til den nye spilleperiode åbner i dag kl. 10.00.

– Det er overvældende og fantastisk, at vi allerede nu er på 80.000 solgte billetter! Det er for alvor hele Danmarks nye musical, og både anmeldere og publikum elsker den. Jeg har aldrig modtaget så mange ekstatiske tilbagemeldinger fra publikum, og mange af dem har således allerede nu sikret sig billet for anden gang – mens de kan, udtaler teaterchef Søren Møller.

En rejse gennem Danmark

”Shu·bi·dua – The Musical” er et must-see – både for børn og voksne, som ikke har et forhold til musikken og for de mange generationer, der har haft hele Danmarks husorkester som livets soundtrack. Shu·bi·duas landeplager og de skarpe, frække og gakkede tekster danner rammen om en rejse gennem 1970’erne og 1980’ernes Danmark, hvor publikum møder Mick, Sille, Molly, Carlos, Mor, Far og mange andre finurlige personligheder i en spritny og original historie fortalt i et helt Shu·bi·tastisk univers.

Teatrets mest krævende forestilling nogensinde

Fredericia Teater har gennem de seneste år sat barren højt for brug af storskærmsteknologi og di–gital scenografi. I ”Shu·bi·dua – The Musical” sættes den endnu højere og man kan glæde sig til en visuel oplevelse, der ikke er set magen i Danmark. Forestillingen er Fredericia Teaters teknisk mest krævende produktion nogensinde!

Læs mere på www.shubiduathemusical.dk