På en solrig og varm fredag i Kristi Himmelfarts-ferien forbi MIAMI Tøjeksperten hvor indehaver og formand for Fredericia Shopping, Ole Mortensen, smilede over hele femøren. Der er nemlig folk i byen efter den seneste fase af den danske genåbning.

“Det er udtalt her fra i mandags af, at vi kan mærke at der er kommet flere mennesker i byen. Folk er faktisk også blevet lidt mere købelystne i forbindelse med at vejret har vist sig fra sin gode side også. Så der er ingen tvivl om, at vi er i en god gænge. Der er kommet gang i det igen”, fortæller Ole Mortensen til Fredericia AVISEN.

Hvordan er stemningen?

“Folk er glade, kunderne der kommer glade. Kunderne virker glade for at være kommet ud igen. Vi andre har jo været ude hele tiden, men det er dejligt at folk kommer og er glade”, forklarer formanden for Fredericia Shopping.

Hvilke forhåbninger giver det her for fremtiden?

“Det giver lidt større forhåbninger end for en måned siden, hvor vi var lidt mere urolige for hvordan verdenssituationen skulle se ud. Men nu er vi meget mere optimistiske og tør tro på, at vi hurtigere vender tilbage til en normal hverdag igen. Der kommer selvfølgelig nogle efterdyndinger, og det må vi se på. Lige nu er vi positive, glade og begejstrede over, at der er mange mennesker i byen”, siger Ole Mortensen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer