Fra afstand er fredericianererne vant til at se flammen, flaren, på Shell Raffinaderiet lyse som et lys på himlen og være med til at danne byens skyline.

Når, der som i de seneste dage, er lukket delvist ned på raffinaderiet på grund af vedligeholdelsesarbejde, så vil flammen til tider se anderledes ud. Det skyldes, at anlægget skal startes op eller lukkes ned, og dermed ikke kører helt som normalt, som også tidligere fortalt.

Vedligeholdelsesarbejdet er denne gang blevet gennemført under skærpede forhold, da Corona kræver agtpågivenhed udover det sædvanlige. Og med 150 eksterne underverandører inde for at hjælpe med alt fra smedearbejde og isolering til løft med kran, rensning af rør og udstyr og inspektioner af rør, svejsninger, beholdere med mere, har der været arbejdet for fuldt tryk.

Koordinationsmøder er foregået delvist online, så folk i videst muligt omfang ikke fysisk har været i samme lokale, og der har i det hele taget været en række Corona-forholdsregler, der skulle følges.

Corona-situationen er stadig hverdag for Shell Raffinaderiet og som på alle andre arbejdspladser arbejder rigtig mange medarbejdere hjemmefra. Men driften er på vej tilbage til normal, så flaren vil se almindelig ud igen, røg fra skorstenen vil være sjældent og risikoen for lugt vil være minimeret. 

Dermed er raffinaderiet helt klar til igen at hjælpe med at holde hjulene kørende.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer