Shell Raffinaderiet i Fredericia ønsker at støtte byens butikker, hvorfor virksomheden støtter den aktuelle voucherkampagne i byen, hvor man gennem mere end 50 år har været en del af lokalområdet.

“Corona har ramt hårdt ned midt iblandt os alle. Vi, Shell Raffinaderiet, har i mere end 50 år været en del af byen og har altid haft et fantastisk godt samarbejde med både det lokale erhvervsliv og byen som sådan. Vi vil derfor gerne bakke op,” udtaler Pressechef Torben Sørensen og fortsætter:


“Vores aktiviteter medfører som ringe i vandet aktivitet hos en række underleverandører. Vi har fået undersøgt betydningen, og der skabes lokalt i Fredericia mere end 950 arbejdspladser hos underleverandører. Men lige nu er der brug for en ekstraordinær opbakning:
“Jobs og arbejdspladser i lokalområdet er grundlaget for aktivitet og udvikling. Derfor er det vigtigt, at vi alle bakker op i denne tid.”


Business Fredericia er meget glade for støtten

“Det betyder utrolig meget, at Fredericia står sammen i denne tid, derfor er jeg også meget taknemmelig for de mange henvendelser kampagnen får. Shell Raffinaderiet er en vigtig virksomhed i Fredericia, der gennem generationer har skabt omsætning, arbejdspladser og støttet byen med donationer. Derfor er det en glæde, at de også støtter denne kampagne,” udtaler Erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer.

Shell støtter med 25.000 kroner.

Fakta om Shell Raffinaderiet i Fredericia:

Shell Raffinaderiet er indviet 19. august 1966.
Beskæftiger ca. 230 fastansatte samt på daglig basis 50-100 eksterne ansatte fra underleverandører.
Når der er vedligeholdelsesstop, så kan der være tale om 7-800 eksterne ansatte fra underleverandører.
Raffinaderiets aktivitet med videre blev i 2018 undersøgt, og på landsplan skaber aktiviteten i alt ca. 2000 job, hvoraf de 958 er i Fredericia. (Blandt andet smede, entreprenører, isolatører men aktiviteten skabes også indenfor hotel og restauration mv.)
Raffinaderiet producerer ca. 35 % af det danske forbrug af olie- og benzinprodukter.

Er Danmarks største leverandør af overskudsvarme til fjernvarme og forsyner hvad der svarer til mere end 23.000 almindelige husstandes årlige forbrug af fjernvarme. Det svarer til ca. 28 % af den fjernvarme TVIS distribuerer rundt i hele Trekantområdet.
Shell Raffinaderiet i Fredericia er Europas mest energieffektive og verdens tredje mest energieffektive raffinaderi.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer