Shell Raffinaderiet varsler afskedigelser. Det sker grundet den generelle markedssituation, og ikke Coronakrisen, siger Shell til Fredericia AVISEN.

26 mennesker ud af de 230 ansatte på Shell Raffinaderiet i Fredericia skal snart finde nyt arbejde. Det bekræfter Raffinaderiets pressechef, Torben Sørensen.

“Det er rigtig, og virkelig ikke rart for os. Det sker for, at vi står stærkt rustet til fremtiden. Det er en tilpasning af vores omkostninger, så vi er konkurrencedygtige,” fortæller han.

Kan du sige hvilken type medarbejdere, det drejer sig om?  

“Nej, det er det, vi skal i gang med nu. Det sker med inddragelse af de mennesker, der skal inddrages og så regner vi med at have det på plads inden sommerferien,” siger Torben Sørensen og uddyber:

“I vores branche er der hård konkurrence, sådan har det været længe. Vi har derfor altid fuld fokus på omkostningerne. Det er en forretningsmæssig beslutning. Men alle relevante interne aktører er involveret. Det er aldrig rart, og ikke noget vi bryder os om, for vi har en stærk base af medarbejdere med gode kvalifikationer.”

Har man prøvet andet inden, man kom til denne beslutning? 

“Ja, vi har altid et generelt fokus på, hvordan vi tilpasser os og står bedst rustet i samfundet.”

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer