Shell har tirsdag den 23. juni 2020 offentliggjort at have sat gang i en salgsproces af A/S Dansk Shell og dermed raffinaderiet i Fredericia.

Salget er et led i den strategi, som Shell har anlagt de seneste år, hvor der blandt andet bliver markant færre raffinaderier i porteføljen.

Der har vist sig at være en stærk interesse fra potentielle købere, og handlen forventes at ske i form af et salg af alle aktierne i A/S Dansk Shell til en potentiel ny ejer.

Medarbejderne i A/S Dansk Shell er blevet orienteret om salgsplanerne i dag, og de vil løbende blive informeret under salgsprocessen.

A/S Dansk Shell beskæftiger ca. 230 medarbejdere fortrinsvis på raffinaderiet i Fredericia. Raffinaderiet producerer omkring 35 % af forbruget af brændstofprodukter i Danmark.

Pressechef for A/S Dansk Shell, Torben Øllegaard Sørensen, fortæller i et interview til Fredericia AVISEN, at “Der er tale om fortrolige samtaler med potentielle købere. Jeg kan derfor ikke fortælle nærmere om hvem de interesserede købere er, men jeg kan bekræfte at der er tale om flere interesserede”.

Hvilken betydning får det for medarbejderne?

“Medarbejderne blev orienteret om sagen her til formiddag, men her og nu får det ingen indvirkning. Vi fortsætter arbejdet som hidtil. Vi har en god, solid og veluddannet medarbejderstab, som vi har en stor tillid til. Men i forhold til fremtiden, så må vi se hvad den bringer. Det kan vi ikke sige noget om på nuværende tidspunkt”, forklarer Torben Øllegaard Sørensen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer