Der er kommet en ny frisør i Jyllandsgade i det lille hyggelige lokale i 23D. Det er Ronak Fatahi, som har åbnet Shahins Frisør og er klar til at klippe og farve fredericianerne.

Fredericia AVISEN besøger den nye frisørsalon Shahins Frisør, måske har du ikke bemærket den endnu, det havde vi ikke. Det er den 31-årige Ronak Fatahi som er kvinden bag salonen, hun har boet i Danmark i 19 år, men kommer oprindeligt fra Iran.

Hun er uddannet frisør på frisørskolen i Randers og har arbejdet som frisør i Aarhus og blandt andet også hos City Cut her i Fredericia. Ronak har altid drømt om at få sin egen frisørsalon og nu er tiden kommet. Tidligere har hele familien måtte stå model til Ronaks drøm om at blive frisør, det var både mor, mostre og venner, der måtte stå model. Med sig i bagagen har Ronak nu syv års erfaring som frisør, som hun nu skal udfolde i lokalet i Jyllandsgade 23D, hvor drømmene om livet som selvstændig starter.

Ronak glæder sig til at inspirere de lokale. Foto: Thomas Lægaard – Fredericia AVISEN

“Jeg er glad for, at min salon ligger midt i byen, her i centrum. Jeg glæder mig til at gøre mine kunder endnu smukkere”, siger Ronak og fortsætter, “Jeg har et forhæng, så min kunder kan være helt diskrete, når de bliver klippet eller får voksbehandlinger”.

Ronak laver flere ting udover at klippe og farve, hos Shahins kan man også få ansigt og voksbehandlinger på hele kroppen. Hun retter også bryn og vipper. Ud over det så laver hun også trådbehandling. De forskellige former for ansigtsbehandlinger udløser en rabat, så man får seks behandlinger for prisen af fem.

“Salonen hedder Shahins Frisør på grund af to ting. Den vigtigste er nok, at vores førstefødte hedder Shahin. Det er fra vores kultur en stor ting og det er navnet på ørnen, der er en stærk fugl, som er svær at fange, derfor har jeg valgt det navn”, siger Ronak.

Ronak håber på at kunne skabe en sund forretning og på et tidspunkt kunne ansætte en dansker, hun har altid gratis kaffe og the. Lidt atypisk, så må man gerne høre sin egen musik, mens man bliver klippet.

Du kan besøge Shahins Frisør i Jyllandsgade 23D, der er åbent mandag til fredag fra 9.00-17.00 og 10.00-15.00 om lørdagen. Dog bliver det fra november hver dag klokken 10.00.

https://kanalbyen.dk/

Leave a Reply