Dagen før nytårsaften er der traditionen tro blues til den store guldmedalje i Tøjhuset, når Double Trouble disker om med Shades Of Blue. Festlighederne starter med et varmeskud, hvis man er til chili con carne klokken 19.00 og man kan sagtens nå at slå maven inden Shades Of Blue går på scenen klokken 21.00.

Fredericia AVISEN taler med René Gandø fra bluesforeningen Double Trouble om de traditioner som deres nytårsblues arrangement indeholder.

“Chili & Blues er en fast tradition, hvor der er god tid til at hygge os og spise inden koncerten. Der begynder at komme flere udenbys fra som tilvælger vores lokale tradition, og det er en dag hvor der bliver talt blues og musik i andre rammer end når man står eller sidder foran scenen”, siger René.

Det er en god mulighed for bestyrelsen og de frivillige til at runde året godt af og kæle lidt om vores medlemmer.

Det er Danmarks bedste liveband inden for bluesgenren, til Fredericia Blues Festival 2018 høstede de store roser. Flere har også efterspurgt dem siden, så det er en fornøjelse for os at kunne levere dem igen”, sige René.

Blandt de gæster der køber billetter til arrangementet, vil der blive trukket en vaskeægte bluesjulegave i form af to fribilletter til Fredericia Bluesfestival 2020 og to billetter til Big O & The Blue Quarters i februar.

Double Trouble ser frem til at runde året af med kendte ansigter og skulle man ikke kende til arrangementet Chili & Blues er man selvfølgelig velkommen, men pas på du bliver smittet.

Shades Of Blue

Shades of Blue vinder DMA som årets live blues band. Oveni kan den velspillende Aarhus-gruppe fejre sit 30-års jubilæum.
”Sublimt sammentømret, teknisk suverænt og med et musikalsk overskud af uanede højder.”
Sådan lød motivationen, da Shades of Blue – ved den nyligt afviklede Danish Music Awards Blues på Turbinen i Randers – vandt Blues Liveprisen 2018. Det var en beæret kvartet, der efterfølgende gik på scenen for at modtage den lille, men vægtige jernfugl.

Vi har øvet os. Og vi er blevet bedre,” som bassist Morten Brauner sagde det med et lunt glimt i øjet, da DMA-statuetten blev overrakt.


Prisen er ikke det eneste Aarhus-gruppen kan fejre. Netop i år er det nemlig 30 år siden Shades of Blue blev dannet. Gennem årene har bandet givet et utal af koncerter på scener i ind- og udland og spillet for et publikum, der tæller fans i alle aldre. Koncerterne er det levende bevis på, at Shades of Blue placerer sig i en kategori for sig. Som det lyder i en anmeldelse fra Aarhus Jazz Festival.

Link til billet med spisning

Link til billet uden spisning

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer