SF´s Karina Lorentzen besøger fredag Louise i Fredericia, som er førtidspensionist. Hun skrev i maj et indlæg i Politiken, hvor hun inviterede Lars Løkke til at se hendes lejlighed, før han tager den fra hende.  

Louise er født med autisme og er på førtidspension. Hun frygter at der skal skæres i hendes levevilkår, hvis Lars Løkke bliver statsminister og skrev derfor i maj et indlæg til Politiken om sin situation og inviterede ham til at se hendes lejlighed, før han tager den fra hende:   http://politiken.dk/debat/ECE2668433/vil-du-ikke-komme-og-se-min-lejlighed-inden-i-tager-den-fra-mig/

Løkke kom imidlertid ikke, men nu får Louise besøg af SF´s lokale folketingsmedlem Karina Lorentzen:

-Jeg vil gerne se Louises lejlighed. Det er vigtigt for mig at forstå, hvad der er hendes livssituation og sætte kød og blod på, hvad det er for nogle mennesker, højrefløjen hele tiden jagter og stempler som dovenlars´er eller sociale bedragere.

  • Venstre vil indføre et moderne kontanthjælpsloft. Men jeg synes at dem, der hele tiden taler om at skære i grundlaget for vores syge eller udsatte borgere skal skamme sig. Det har vi ingen planer om i SF. Det må være uvidenhed og manglende kontakt med syge og arbejdsløse, der får dem til at opføre sig sådan, oplyser SF´s lokale folketingsmedlem Karina Lorentzen.