Her en uges tid efter kommunal- og regionsrådsvalget vil vi fra SF i Fredericia gerne sige tusind tak til de vælgere som stemte på os d. 21. november. 979 stemmer blev det til, og vi er dybt taknemmelige for hver eneste af dem. Desværre var det lige akkurat ikke nok til at vi kunne bevare Marianne Thomsens plads i byrådet, idet Enhedslisten fik det sidste og 21. mandat med 1114 stemmer. Vi siger tillykke til de valgte og deres partier. Alle har slidt for deres resultater, og vi vil også gerne takke for en god valgkamp. Det vil være forkert at sige at vi ikke er skuffede – for første gang i 35 år er SF fra d. 1. januar 2018 ikke repræsentere i Fredericias byråd. Men vi er ikke slået ud, og vi takker ikke af i forhold til kommunalpolitik her i Fredericia. Vi vil stadig være tilstede i den lokale debat, holde nøje øje med udviklingen i byen, rejse sager og komme med forslag som vi finder er relevante for fredericianerne.

Vi ønsker det nye byråd held og lykke med arbejdet i den kommende 4 års valgperiode. Og så håber vi på at vende tilbage med ny styrke fra vælgerne i 2021.

Vi vil til slut takke vælgerne for opbakningen til Marianne Thomsens opstilling til regionsrådet. Med et personligt stemmetal på 357 er hun blevet 1. suppleant til SF’s nye og stærke 6 mand store gruppe i Syddanmarks regionsråd.

Venlig hilsen

Marianne Thomsen, spidskandidat til byrådsvalget, nr. 9 på regionsrådslisten

og Per A. Moos Laursen, formand i SF Fredericia