En 20-årig mand styrtede ned fra en altan i weekenden i Esbjerg. SF kræver, at boligministeren tager ansvaret på sig og indfører tilsyn nu.

SF’s lokale folketingsmedlem er utilfreds med, at der er gået næsten et år uden at der er sket noget, siden nogle unge mennesker styrtede ned med en altan i Kolding.

– Det er politisk nøl. Der næsten gået et år siden sagen i Kolding, og jeg har hævdet lige siden, at der bør indføres tilsyn med altaner. I dag er det bygningsejerens ansvar, at altanen er i orden, og det mener jeg ikke, giver den tilstrækkelige tryghed. Der skal simpelthen indføres tilsyn med altaner, siger Karina Lorentzen.

I kølvandet på sagen i Kolding stillede Karina Lorentzen mange spørgsmål om altansagen og indhentede endda en pris for tilsyn. Det fik ministeren til at nedsætte et udvalg, der skulle se på, om der skulle indføres et tilsyn.

– Der er brug for tilsyn nu. Jeg vil gå til ministeren og se, om vi ikke kan fremrykke det arbejde, der er sat i gang. Det bliver mere og mere tydeligt, at mennesker risikerer at komme alvorligt til skade jo længere tid, der går.        

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer