I denne uge fylder SF 60 år, og det fejrer SF Fredericia med kage til de handlende i byen lørdag den 16. februar.

SF har generelt fremgang – både i meningsmålingerne og med antallet af medlemmer, så der er noget at fejre, når det rød-grønne parti i denne uge fylder 60 år. I SF Fredericia er man derfor vært ved kaffe og en stor flot fødselsdagskage på gågaden ud for Rådhuspladsen i Fredericia lørdag den 16. februar kl. 10.00 – 12.00.

– Vi står foran et folketingsvalg, der er vigtigere end nogensinde, og der er brug for et stærkt SF, der vil kæmpe for ordentlige skoler og ældrepleje. Vi har haft 60 stærke år, og vi vil gerne takke fredericianerne for et godt samarbejde i den forgangne tid, og høre deres ønsker for fremtiden, siger formand for SF Fredericia, Per A. Moos Laursen. 

Også folketingskandidaterne Karina Lorentzen og Lars Olesen er med til kageuddelingen. 

– Der er også noget symbolsk i at vi uddeler kage, forklarer Karina Lorentzen, lokal spidskandidat.

– Vi har altid kæmpet for, at det brede flertal skal have deres del af samfundskagen. Det er endnu tydeligere i disse år, hvor regeringen giver skatterabatter til dem, der har mest, alt imens der spares igennem på børn og ældre og den tryghed, den brede befolkning er afhængig af, fortsætter hun.

Lars Olesen er enig:
– For SF er det helt centralt at samfundskagen ikke bliver spist op af besparelser og skattelettelser. Den skal bruges til at styrke vores velfærdssamfund og derigennem mindske uligheden i Danmark. Det glæder vi os til at høre Fredericianernes bud på, hvordan vi gør bedst, slutter Lars Olesen. 

www.eventc.dk
Skal du med til nogle fede koncerter? Klik her og se mere.