Et langt parforhold kan være utroligt smukt, man er i en tryg relation og endda til en af sine nærmeste venner. Det betyder også at sexlivet ofte fylder mindre og mindre, og hverdagsrutiner mere og mere. Det kan være en rigtig sexdræber at leve et rutineret og trygt liv. Læs med om hvordan du og din partner kan få sexlysten tilbage. 

Fornyelse

Fornyelse kan være en god måde at få gang i sexlivet på. Mange par vælger at gå mindre op i udseendet, når de har været i et forhold længe. Det er igen noget med, hvor tryg man er, og mange folk tænker at man jo ikke skal ud og tiltrække en partner, for man har jo allerede en. Men det er vigtigt at holde sig selv ved lige, selvom man er i et parforhold.

At gøre sig til, går begge veje. Ofte får du mere selvværd af det, og når du har det bedre med dig selv, er der større sandsynlighed for at din partner vil finde dig mere attraktiv. En fornyelse er en god ting at gøre for sig selv og sit forhold. Der er mange forskellige små ting man kan gøre for at få forny sig selv. Prøv med en ny garderobe, en ny parfume eller en ny frisure.

Sexlegetøj

Mange par vælger at eksperimentere med sexlegetøj i sengen. Det kan nemlig både være sjovt og frækt på samme tid. En lang og ærlig snak med din partner, om hvad der kunne være sjovt at prøve, kan få jer et skridt tættere på en verden af spændende sex og legetøj. I kan enten tage sammen til en sexlegetøjsforretning, hvor i kan blive inspireret og guidet til hvad der kunne være lækkert for jer at prøve. Det kan også være rarere for nogle par, at undersøge mulighederne, på nettet først. 

Når det kommer til sexlegetøj, er mulighederne uendelige. Der er dog nogle populære klassikere som går igen. Dildoer, håndjern og anal plug er de mest kendte sexlegetøj til par. En anal plug kan både nydes af kvinden og manden. Hvis man ikke har prøvet en anal plug før, er det en god idé at læse om det, inden man vælger at springe ud i det.        

Fantasier

Alle mennesker har sexfantasier, om de vil indrømme det eller ej. Du kan tænde din partner med berøring, såvel som ved tale. At fortælle hinanden om de ting man tænder på, og dagdrømmer om, kan være rigtig frækt. En fantasi behøver ikke altid at blive til realitet, ofte kan det være nok at tale om det.

Hvis I ønsker at tage fantasien med ud i det virkelige liv, er det vigtigt at i snakker ærligt om det. Nogle mennesker tænder på at have sex offentlige steder og andre tænder på tanken om en trekant. At have sex offentlige steder, kan jo godt lade sig gøre, men det er vigtigt at man viser hensyn til andre. Hvis det er en trekant man er ude i, er det vigtigt at man snakker om det og de følelser der måske kan opstå, så som jalousi.

https://www.facebook.com/events/2002682916506460/