Bessmann Køkken er en virksomhed, som servicerer deres kunder med flotte køkkener, hvor de har en filosofi om, at kvalitet og service går hånd i hånd. De kræver, at deres samarbejdspartnere lever op til deres standard, og derfor forhandler de med tyske topkvalitetskøkkener med nordiske finesser.

Derudover er deres segment private folk i Fredericia og omegn, men de leverer gerne til hele landet, hvor de på Vejlevej i Fredericia har fem medarbejdere til at sørge for, at tingene spiller.

De forhandler med det tyske køkkenmærke, Häcker, som værdsætter bæredygtighed, design, kvalitet og effektivitet. Det er en anden kvalitet end andre køkkenmærker, og samtidig mener ejer, Lars Køpke Kjeldsen, at fordelen ved at handle hos dem er, at det ikke er dyrere, selvom der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten. De er ikke mindst kendt for deres granit og kvartssten bordplade, som deres kunder også er glade for.

Bessmann Køkken var lukket i perioder, da coronaen hærgede for alvorlig over Danmark. Men alligevel er der sket en del, da køkkenvirksomheden har oplevet stor interesse over mails og telefonopkald, hvor henvendelserne har været mange. I takt med at samfundet er genåbnet og det private forbrug er blevet større, så kan de godt mærke, at der er kommet gang i den igen.

– Der sker en masse, og det er dejligt at have travlt. Jeg vil også vende det om og sige, at der er ekstra arbejde. Det er ikke alle varer, som bliver leveret til tiden, og der er lang ventetid på hvidevarer. Vi er presset, men det klarer vi med strakt arm, da travlheden gælder for alle, siger ejeren, Lars Køpke Kjeldsen.

Efter noget tid som ansat under den tidligere ejer, så han endte med at overtage virksomheden, som han har været en del af i snart ti år. Han synes, at det er et spændende erhverv, hvor man har muligheden for at lege med indretninger og løsninger til folk. Det giver ham en stor glæde at hjælpe deres kunder med at finde det perfekte køkken, da det er noget, som han selv går op i.

– Jeg går op i design men selvfølgelig også i den funktionelle del. Vi skal ikke glemme, at man bruger stor tid i køkkenet, og kunsten er at finde balancen mellem det simple og det flotte. Vi sidder aldrig i stuen, når vi har gæster, så det er vigtige med ordentlige møbler, uddyber ejeren.

De prøver at finde et køkken til den enkelte, der får vedkommende til at slappe af. Møblerne og redskaberne skal fungere, så deres kunder skal glæde sig til at komme hjem, hvilket medarbejderne hos Bessmann Køkken går op i.

– Folk har ikke et problem med at bruge en halv million på en bil, og så når der er gået to-tre år, så er bilen det halve værd. Med et køkken fra os så er der ro på de næste 25-30 år, siger han.

De står klar til at hjælpe fredericianerne med at finde et køkken, der er en langtidsinvestering. Drømmekøkkenet er et køkken, der er smukt at kigge på og funktionelt at anvende. Men det handler dog også om kvalitet på den lange bane, og netop disse faktorer går Bessmann Køkken på Vejlevej 60 i Fredericia op i.

Skriv en kommentar