Serhat Ulusoy blev student i onsdags på Fredericia Gymnasium, og det var en stor dag for ham. Fredericia AVISEN har talt med studenten.

“Det var en fed og ekceptioniel følelse at få den på.”

Sådan siger Serhat, da vi startede med at spørge ind til, hvordan det var at komme ud og få huen på. 

Hvordan var det at se familien, da du kom ud?

“Jeg blev mega rørt, fordi min far ikke har prøvet det og så så jeg ham være rørt. Det var en speciel følelse,” siger Serhat, der i midten af marts oplevede at blive sendt hjem til hjemmeundervisning, da Fredericia Gymnasium i lighed med landets øvrige skoler lukkede ned:

“Det var en mærkelig følelse, fordi vi skulle skrive SRP, som er en den største skriftlige fremstilling på Gymnasiet,” siger Serhat.

En af de ting, som Corona medførte, var tvivl om studenterkørslens gennemførsel, og det var en diskussion, der påvirkede Serhat.

“Først og fremmst blev jeg ked af det, da alle har set frem til det her. Alle taler om det, når de bliver student, så at folk diskuterer om vi skal eller eller ej er nederen, men nu må vi, så det er fedt,” siger han og kommer ind på, hvordan han tror, at det bliver:

“Jeg tror, at det bliver hyggeligt. Det er noget vi aldrig glemmer,” forklarer han.

Fremtiden er også på plads for Serhat. Nu står den på studentergilder og fest, men efterfølgende har han også planerne klar.

“Først og fremmst supplere jeg matematik i sommerferien og så skal jeg læse Erhvervsøkonomi,” udtaler den nyudklækkede student, Serhat.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer