Signe Ullstad fra FHKs 1. divisionsdamer skriver følgende om holdets træningslejr i den forgange weekend:

I denne weekend har klubbens bedste damehold været på træningslejr i Tønder. Vi mødtes fredag i Fredericia, hvor vi skød en lang weekend i gang med en træningskamp imod det københavnske 2. divisionshold fra Ydun. Pigerne var sultne efter at være i kamp igen, hvilkede udmøntede sig i flot forsvarsspil samt et velfungerende angrebsspil, hvor træfsikkerheden i perioder udeblev. Efter en pauseføring på 16-5, endte kampen 33-20. Topscoren blev i denne kamp vores lynhurtige venstrefløj Mette Lassen, hvis mål vi stoppede med at tælle, da hun midt i anden halvleg rundede 10 af slagsen.

Efter en lækker sandwich fra Byens Brød havde lagt sig tungt i maven, stod der Ulriks kollegiet i Tønder på GPS’en. Her skulle vi slå lejr weekenden over, så vi tog turen sydpå.

Lørdagen startede ud med en lille køretur over til vandrehjemmet, som lå klods op ad Tønderhallen. Denne lille 5 minutters køretur havde dog sine ofre. De to Esbjerg piger, Anne og Alberte, var på dybt vand, hvilket er forståeligt, da Tønder jo som bekendt er en af de større danske byer. Dette resulterede i et smut forbi byens gågade et par gange, før de sluttede sig til os andre og fik noget morgenmad indenbords. Herefter fulgte en halvtimes Zumba, hvor især vores cheftræner, Mikael Jensen, var udfordret på rytme og brugen af hofter. Dagen bød ellers på to træningspas, hvor angrebsspillet var det primære fokus. Her var det glædeligt at se, at næsten hele holdet kunne træne samlet igen, efter en opstart, som har været kendetegnet af utallige småskader hos mange af pigerne – dog måtte vi i weekenden undvære en af vores nye målmænd, Marie Andresen, samt vores altid smilende Signe Mølby, som normalt danner makkerpar med Mette Lassen på venstrekanten – Signe er pt. ramt af en lille hjernerystelse, men vi håber stærkt på, at Signe snart er at finde på banen igen!

Efter de to træninger samt et mellemliggende møde, satte vi kursen mod ECCO sportsfarm til et lille slag golf. Her var der rig mulighed for at prøve kræfter med sit indre golftalent. Vi havde konkurrencer på putting greenen, slag fra bunkeren samt de længere slag på en indendørs range. Efter mange både halv – og helkiksede slag samt et par succesrige slag, drog vi videre til Schackenborg Slot, hvor vores holdleder, Søren Lassen, gav et historisk indblik i Møgeltønders helt store seværdighed. Efter den kulturelle indsprøjtning trillede vi videre hjem til Søren, hvor der var kokkereret til den helt store guldmedalje, så ingen gik sultne i seng.

Søndag bød på endnu et møde efter morgenmaden, hvorefter vi på ny skulle byde Ydun op til dans. Sejren var aldrig i fare, men der var markant mere slinger i valsen sammenlignet med fredagens indsats, hvilket resulterede i 25-19 sejr, efter en pauseføring på 14-8.

Alt i alt, så har det været en weekend, der har budt på sved, grin og uendelig mange snakke, hvilket har gjort os mere end klar til sæsonstart, som efterhånden venter om knap en uges tid. Vi spiller lige efter vores dygtige herrehold. Derfor opfordrer vi alle til at blive i hallen og fortsætte med at klappe i takt, så vi forhåbentligt allerede på søndag kan sætte de første 2 point på kontoen. Det er kl 16, det er i Thansen Arena og det er gratis – vi ses!