Et hemmeligt sted hos PostNord sidder julemandens hjælpere klar til at hjælpe julemanden med at svare på breve fra de tusindvis af børn, der skriver til ham i december. Hver dag op til jul får julemanden nemlig massevis af breve fra børn fra hele Danmark, der sender ønskesedler, tegninger og sutter.

Man kan sende et almindeligt brev til 8 kr. til julemanden på adressen: Julemanden, Julemandens Postcenter 24, 0900 København C. Det er vigtigt, at man husker at skrive barnets navn og adresse på kuverten, for så sender julemanden også en hilsen retur. Børnene skriver bl.a. til julemanden for at fortælle ham, hvad de ønsker sig og for at ønske ham glædelig jul. Julemanden har susende travlt, så derfor hjælper PostNord ham med at indsamle de mange julehilsner og flotte ønskesedler. Og det er ikke kun ved juletid, at julemanden får hilsner.

Året rundt modtager han breve med sutter fra børn, der er blevet store og er holdt op med at bruge sut. Som tak sender julemanden et diplom tilbage til børnene, som de kan hænge op derhjemme, hvis man har husket at skrive barnets navn og adresse. PostNords sidste omdelingsdag før jul er fredag den 22. december. Skal man sende sin julehilsen som almindeligt brev til 8 kr., er fristen for at sende 18. december. Er man sent ude, kan man sende sin julehilsen som et Quickbrev, der omdeles fra dag til dag og skal sendes fra posthuset. Fristerne for julepost til ind- og udland kan ses på www.postnord.dk/jul.