Sommeren er lige om hjørnet, og det betyder, at familiens mindste snart gør haven til et landskab for fantasi og fri leg. Vandkamp og fodbold med blødt sommergræs mellem tæerne er populære og jordnære beskæftigelser for de små, men nu kan legen blive taget til nye højder.

BAUHAUS lancerer nu både et legetårn med brandmandsstang og et gyngestativ med rutsjebane, der nok skal give sus i maven og smil i ansigtet på de mindste. Giv de små mulighed for at være med i opbygningen af de nye legeplatforme, og lad dem derefter tage legen i egne hænder, når der skal uddeles roller og udforskes nye territorier.

Bliv sherif eller brandmand ude i haven

Med de nye produkter fra BAUHAUS indbydes der til et væld af legemuligheder hele sommeren lang. Legetårnet kan bestiges og bruges som udkigspost, når der skal dannes overblik over slaget mellem havens cowboys og indianere. Hvis der hurtigt bliver brug for sheriffen på jorden, kan turen ned fra tårnet tages fra den 2,20 meter lange rutsjebane.

Havens brandkorps kan også stå klar i legetårnet, hvis der skulle blive brug for udrykning i sommervarmen. Børnene kan lege brandmænd, når de svinger sig ned af brandmandsstangen og lander ved siden af den bløde sandkasse for foden af tårnet.

På de allervarmeste sommerdage er rutsjebanen på både legetårnet og gyngestativet også nem at forvandle til havblå vandrutsjebane for de små. Haveslangen skal bare tilsluttes, og så kan afkølingen og suset begynde fra toppen af tårnet. Og skulle der efterfølgende være behov for lidt lufttørring, er der rig mulighed for at suse oppe i luften på gyngerne.

Vejledende udsalgspris:

BAUHAUS legetårn: 2.995 kroner

BAUHAUS gyngestativ: 1.299 kroner

 (Foto: PR )