FC Fredericia spillede en fornuftig kamp i Nørreskoven, hvor Vejle Stadion dannede en flot kulisse om kampen mellem lokalrivalerne, hvor der var over 10.000 tilskuere. Et selvmål af FCF-anfører Christian Ege Nielsen endte dog med at blive kampens eneste mål, hvorfor Superliga-anspiraterne Vejle sejrede.

FC Fredericia kom til kampen i en lidt alternativ formation. Kantspilleren Denis Fazlagic startede eksempelvis på højre back, og det gjorde ikke situationen bedre, at anfører Christian Ege måtte trække ned i midterforsvaret, da norske Andreas Nordvik udgik med en skade i første halvleg.

Den alternative opstilling gjorde dog ikke, at FC Fredericia lagde sig ned, tværtimod. Efter 38 minutters spil havde gæsterne kampens største chance. Det skete, da kreatøreren Christian Sørensen fandt Fazlagic, der havde sneget sig med frem, men forsøget fra FCF-spilleren blev klaret af Vejle-keeper Bajza.

I slutningen af første halvleg havde Vejle også et par forsøg. Anfører Schoop kom fri i dybden, og lagde bolden af til Ba Loua, men Vejle-spilleren skød lige på Alexander Nybo. Derfor var stillingen efter de første 45 minutter fortsat 0-0.

Vejle fortsatte presset i starten af anden halvleg. Det var Rasmus Lauritsen med den store chance, men hovedstødsforsøget endte med at snige sig over Nybos mål. FC Fredericia fik efterfølgende etableret spillet, men bedst som det lignede, at FCF kunne få point med hjem fra Nørreskoven kom Vejle foran.

Netop indskiftede Peter Utaka lavede et dybdeløb, som skabte ravage i FCF-defensiven. Allan Sousa modtog bolden forsøgte at afdrible Christian Ege, som fik ram på bolden, men endte med at sende bolden i eget net.

FC Fredericia satsede efterfølgende med at sætte det australske angrebses Brent McGrath på banen, og det fik også skabt liv i FC Fredericias offensive spil. Hen mod slutningen af kampen pressede fredericianerne på for udligningen, men den helt store chance udeblev og derfor endte Vejle med at vinde lokalopgøret 1-0 og står nu med det ene ben i Superligaen, da de med uafgjort mod Thisted i sæsonens sidste kamp er sikrer på oprykning.