Fredericia Håndboldklub har oprustet på klubbens U17-hold op til den her sæson, og det har nu medført, at seks af holdets spillere skal med til talentsamling i DHF-regi.

Dansk Håndbold Forbund har sat navne på de spillere, der skal til talenttræning i Kolding d. 19-22. september, og i blandt dem er FHK’s August Friden, Jonas Hvirvelkaer Raundahl, Jonas Kruse Kristensen, Lukas Karlskov Hansen, Malte Johannes Pedersen og Nikolaj Juhl Petersen.

Op til denne sæson ansatte FHK Lars Frederiksen i en talentsatsning, og Frederiksen glæder sig over, at arbejdet allerede nu har kastet udtagelser af sig til en talentsamling.

“Målet er skabe en stærk ungdomsafdeling og for at det kan have substans skal der også dygtige spillere til. Det er ikke nok at sige, at man vil lave et elitemiljø og så ikke have gode spillere. Så jeg vil sige, at det er kulminationen af det som vi har formået at bygge op, og trukket gode spillere til, som gerne vil være en del af det,” siger Lars Frederiksen til Fredericia AVISEN.

Lars Frederiksen indledte træningen med U17-holdet tilbage i maj, og han har set en fremgang på flere parametre.

“Udviklingen har helt klart været fysiske elementer. Det er det vi lægger vægt på nu her. Nu skal vi ruste dem rent fysisk så de kan modstå og træne meget og undgå skader, fordi mange af dem har et vanvittigt godt håndboldtalent. Det håndboldmæssige kommer vi til at udvikle på stille og roligt,” siger Frederiksen og slutter:

“Det sjove er, at man ikke altid kan sige hvem det er, som bliver til noget, da der sker så meget i den aldersgruppe på få år. De bedste kan blive overhalet, og det vigtigste er at oparbejde et træningsmiljø så de vænner sig til at træne meget, effektiv og struktureret.”

Trænersetupet til talentsamlingen ser således ud:

Områdeledere: Martin Holmgaard Pedersen (Øst) og Søren Baadsgaard (Vest)

Talenttrænere: Søren Ole Nielsen, Martin Hjortshøj, Mads Hjortshøj, Ole Lund Bitsch, Søren Fisker og Rasmus Thiemer-Jensen .

Målmandstrænere: Mikkel Hansen og Simon Sandgrav Gade

Fysioterapeuter: Carsten Havndrup og Lasse Andsbjerg

Talentansvarlig: Bo Tolstrup

https://www.facebook.com/events/caf%C3%A9-razz-middelfart/foredrag-morten-spiegelhauer-bag-om-operation-x-cafe-razz/1763579550454511/