For seks år siden overtog Henrik Petersen Fredericia Vinhandel. For ham føles det som om, at der kun er gået et par år med vinhandlen, da tiden er fløjet af sted.

Den karakteristiske klokke ringer i Fredericia Vinhandel og siger ding to gange. Ind ad døren kommer indehaver Henrik Petersen, der netop har været ude ved en kunde med en levering. Heldigvis i nærheden af butikken, indskød hustruen Julie Holst Petersen, da AVISEN aflagde butikken et besøg.

Ude fra baglokalet, hvor vi talte, kan vi høre klokken igen. Og det er meget sigende for Fredericia Vinhandel. I forhold til, at der er tale om en vinhandel, kommer der rigtig mange dagskunder. Det er vel at mærke ikke kun for at købe vin, men også hverdagsting som cigaratter. Der er netop tale om, at den pågældende kunde skulle have flere kartoner cigaretter.

Selvom der har været nedlukning af Danmark, så har Fredericia Vinhandel generelt mærket, at det ikke er gået ud over den sædvanlige hverdag i butikken, faktisk tværtimod.

“De første 14 dage efter nedlukningen kunne vi godt mærke det, men ellers har vi faktisk haft et øget antal kunder dagligt igennem hele perioden. Den måde vi har kunnet mærke corona på har været i forhold arrangementer, hvor folk har skullet bruge gaver,” siger Henrik.

Genåbningen af Danmark er i fuld gang, og selvom der endnu ikke er åbnet helt op, kan Fredericia Vinhandel godt mærke, at der igen holdes fester.

“Vi er igen begyndt at få kunder, der skal til receptioner og lignende. Vi har også haft folk inde for at købe vin til fester, der skal holdes nu,” siger Henrik.

Corona har fyldt meget i den seneste tid, ikke kun hos Fredericia Vinhandel, men i alles bevidsthed. Ser man bort fra det har Henrik kun positive ting at sige om tiden, hvor han haft vinhandlen.

“Tiden er virkelig fløjet af sted. Det føles ikke som, at der er gået seks år nu, men det bekræfter os bare i, at det er det rigtige vi laver. Vi er glade for at være her,” siger Henrik og slutter af med at fortælle hvad efteråret byder på i Fredericia Vinhandel:

“Vi har valgt ikke at markere fødseldagen i stor stil pga. corona. Vi har i stedet valgt at lave tilbud på de sociale medier og i butikken, og det vil vi have i den kommende tid. Ellers byder efteråret på en masse smagninger, gode tilbud og klargøring til jul, hvor det hele forhåbentligt endnu mere ligner den hverdag vi har været vant til,” slutter Henrik.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer