D. 1. december havde Fredericia Pizza & Kebab hos Kinolli fem års fødselsdag, og det har pizzariet valgt at markere i hele december med et skarpt tilbud. Fredericia AVISEN har besøgt Erlind Kinolli, der fortæller om udviklingen med pizzariet.

Mandag holder Fredericia Pizza & Kebab ikke åbent. De øvrige dage af ugen er Erlind en travl mand, og vi fandt derfor en ledig stund i hans kalender denne mandag, hvor vi satte os ude hos Fredericia Pizza & Kebab.

For en gangs skyld var der stille der. Pizzaovnen var slukket og der var ingen kunder, men sådan kommer det ikke til at være fra imorgen og resten af åbningsdagene i december, da Fredericia Pizza & Kebab har et særligt fødselsdagstilbud til kunderne. Bestiller man tre almindelige pizzaer, så får man den tredje gratis, og det samme gør sig gældende med durum. Det eneste det kræver er, at man selv henter det i butikken og bestiller i enten butikken eller via telefon.

“Udover det vil der i hele december være kaffe, kage og slik for hyggens skyld. Vi vil sprede om os med julestemning,” siger Erlind.

Efter at have fortalt om tilbuddet kom Erlind ind på de første seks år, der er fløjet af sted.

“Det har været en udfordring at være her i alle seks år. Da jeg startede var jeg ung, men det har været til gavn for mig selv. Jeg er blevet mere selvstændig, og jeg sætter pris på tingene. Det er noget andet end hvis jeg “bare” tjener pengene, da man ved man knokler for føden. Forretningen kører rigtig godt, og det er vildt fedt, da der er mange andre pizzarier i byen,” siger Erlind og fortæller om, hvad der gør pizzariet på Devantiersvej anderledes:

“Jeg føler, at vi gør én speciel ting, og det er servicen. Vi taler med kunderne, og jeg indrømmer, hvis der er en fejl og så løser vi det. Med tiden er vi blevet kendte i byen, og jeg kan ikke selv gå udenfor uden nogle råber: Hey Kinoll. Vores efternavn er blevet berømt,” siger Erlind med et smil.

Hvad ligger bag succesen?

“Min far, bror og jeg har hjulpet hinanden i de sværeste tider. Det er ikke nemt at have en forretning og privatliv, men det går godt. Jeg er ved at blive voksen, og er blevet forlovet og skal giftes til sommer. Så det går godt, og vi er ved at skabe et godt fundament,” forklarer Erlind og slår fast, at pizzariet ikke vil ligge på den lade side, selvom det går godt:

“Det har været en hård kamp, og det er det stadig. Vi stopper ikke nu, og vi vil udvikle os og gøre det endnu bedre.”

Erlind fortæller, at hans arbejdsdag typisk er 10-11 timer, men hvad laver han så i løbet af sådan en dag?

“Mange tror, at man åbner klokken 16 og så går hjem ved lukketid, og så er det dét, men sådan er det ikke. Jeg starter min dag med at stå op ved 9-tiden og så kommer jeg ud til forskellige steder for at handle. Jeg får varerne til døren én gang om ugen, men jeg skal handle friskt grønt hver dag. Der er både administrative ting med huset som regninger og arbejdsopgaver, der skal laves, og så holder jeg nogle møder, og klokken 13 tager jeg i forretningen, og så er jeg her til en time efter lukketid, hvor jeg gør rent. Når jeg kommer hjem, så er jeg træt og går i bad.” siger den travle pizzamand, der nyder sit arbejde:

“Det kan godt være, at min hverdag lyder kedelig, men det synes jeg ikke den er, fordi jeg gør det for at forsørge min familie, hvor vi er ved at bygge et godt fundament. Så jeg får det ikke dårligt over det al den tid med arbejde, selvom man sommetider godt kan være træt af det hele, men sådan har alle det nogen gange,” siger Erlind, der ikke selv står for særlig meget af tilberedningen af maden:

“Jeg holder mest øje med maden og andre praktiske ting som at udbringerne kommer ud med det de skal, holder øje med bestillingerne og at køkkenmændene har lavet alt klar. Ellers står jeg mest ved kassen og betjener kunder,” siger Erlind og slutter med at sende en særlig tak for de første seks år med Fredericia Pizza & Kebab:

“Uden kunderne var vi intet, de har støttet os i alle årene og uden dem var vi ikke nået til hvor vi er i dag. I de første år holdt vi ikke ferie, men det er vi begyndt på nu, og det har de fuld forståelse for, og man kan ikke mærke det på vores omsætning. Det er jeg rigtig taknemmelig for.”

Tillykke til Erlind og resten af Team Kinolli med de fem år.

http://www.enggaard.dk/

SKRIV EN KOMMENTAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her