Fredag middag var der indkaldt til et mindre pressemøde, hvor næstformand, folketingsmedlem og medstifter af Nye Borgerlige, Peter Seier Christensen, bød det nyeste byrådsmedlem fra Nye Borgerlige velkommen i partiet. Karsten Byrgesen blev torsdag præsenteret som medlem af Nye Borgerlige, hvorfor de altså får deres første jyske byrådsmedlem.

“Det er meget positivt, at vi har dygtige folk som kommer til os. Nu har vi lige genstartet vores forening her i Fredericia, hvor der er tilført både erfaring og indsigt, så det er absolut noget vi er glade for”, forklarer Peter Seier Christensen i et interview til Fredericia AVISEN.

“Nye Borgerlige er et parti der bygger på sund fornuft. Vi har forskellige pejlemærker for hvor vi vil hen; vi er blå på den økonomiske side, hvor vi gerne vil have mere decentralisering, vi vil gerne have at borgerne bestemmer mere og får flere af deres egne penge. Så der er en lang række generelle pejlemærker, som vi arbejder ud fra. Det skal selvfølgelig oversættes lokalt. Det er ikke meningen at vi fra Christiansborg skal diktere hvad der skal ske. Det er dem der er opstillet – og i dette tilfælde valgt – der skal definere det inden for de rammer der er sat. Det er jeg fuldstændig sikker på, at Karsten kan gøre fremragende”, understreger Seier.

“Karsten er erfaren. Helt grundlæggende når vi taler med en kandidat er at få afklaret at vi står det samme sted politisk. Der har jeg haft en grundig snak med Karsten, og vi er meget enige. Derudover er det rart at få en person med erfaring, der også kan formulere en politik så man kan forstå den”, siger Peter og fortsætter:

“Vi siger det vi mener, og mener det vi siger. Det mener vi klart er den måde man skal gøre det på”.

Du kan se hele interviewet med Peter Seier Christensen øverst i denne artikel.

Leave a Reply