I mandags indledte FHK sæsonen i Herreligaen med en TV-kamp mod GOG, som blev vundet. Seertallene fra kampen er nu blevet offentliggjort, og tallene viser et seerboom på kampen.

FHK vandt kampen 33-30, og kom tilbage i Håndboldligaen med et brag efter otte års fravær.

Efterfølgende har det vist sig, at det ikke kun var fredericianerne, som glædede sig over FHK’s tilbagevenden i Ligaen. I gennemsnit sad 81.500 seere klistret op ad skærmen, da TV 2 SPORT livetransmitterede opgøret, som gennemsnitligt 72.000 fulgte i første halvleg, og i anden halvleg var det steget til 91.000. Det er mere end der er til flere af kampene på TV 2s hovedkanal.

“De mange seere er fantastisk, og mange fik en god oplevelse i mandags. Der er ingen tvivl om, at alle dem, der kom i hallen var med til at bære holdet frem. Det er det bedste visitkort, vi kan give til TV 2, når vi viser os fra den side,” siger FHK’s bestyrelsesformand, Bent Jensen, til Fredericia AVISEN.

Hvordan var det at få den start på sæsonen?

“Det var rene overskudspoint, og det var point, vi kun kunne drømme om. Det viser, at hvis vi er klar, og vi har publikum bag os, så er det ligemeget hvor stort budget modstanderen har, og at de har bedre spillere end os. Man skal kæmpe for at slå os,” siger Bent Jensen.

I aften skal FHK i aktion igen, og modstanderen er Mors-Thy Håndbold, og det er en kamp FHK-formanden ser frem til.

“Jeg glæder mig til at skulle derop. Jeg har aldrig været på “Bette Balkan” før. Jeg kan se, at Ultras sender mange derop, så det er skønt, og det betyder spillerne igen kan få et løft af vores fantastiske fans på en svær udebane,” forklarer Bent Jensen.

FHK vandt over GOG, men på trods af det vil Bent Jensen ikke gå ud at kalde FHK favoritter mod Mors-Thy, som er et hold af anden kaliber.

“Vi tager en kamp ad gangen, og jeg ser, hvad der står på tavlen efter 60 minutter. Teoretisk set burde der være større sandsynlighed for point mod dem end mod GOG,” slutter Bent Jensen.

https://www.facebook.com/events/caf%C3%A9-razz-middelfart/foredrag-morten-spiegelhauer-bag-om-operation-x-cafe-razz/1763579550454511/