Fredericia AVISEN er på besøg i SEBTOHOUSE en morgen, hvor der ventes på glade fødselsdagskunder. Indehaver Lene Kjær fortæller om de to år, der er gået.

Der er lidt stress på, da jeg ankommer, er der få minutter til åbning, men teknikken driller. Det kære internet, som binder os alle sammen, er offline. Det betyder, at kassen ikke kan registrere status og der kan ikke modtages kortbetaling. Men med et, begynder radioen at spille, det betyder at nettet er tilbage. Panikken bliver afløst af glæde, nu er alt klar til weekendens kunder.

Lene Kjær ser tilbage på to gode år i SEBTOHOUSE i Vestbyen, området udvikler sig med nye butikker. En af fordelene for kunderne er selvfølgelig, at der er mange gratis parkeringspladser, men den vigtigste er selvfølge det moderigtige tøj, man finder i SEBTOHOUSE.

“Det er vildt, at der allerede er gået to år, vi fejrer det med 20 procent rabat i dag, fredag og lørdag”, siger Lene og fortsætter.

“Der er masser af nye kjoler, bukser, jeans og fodtøj. Der vil selvfølgelig være kaffe og kage til kunderne, men SEBTOHOUSE er også gået ind i den digitale tidsalder og har lavet en webshop. I webshoppen forlænges rabatten på de 20 procent helt indtil søndag aften klokken 24.00.”

Besøg SEBTOHOUSE på Vejlevej 91 eller på deres webshop.

https://jutlander.dk/om-jutlander-bank/om-os/afdelinger/fredericia