Forside Fredericia Se karaktergennemsnittet for lokale skoler: Fjordbakkeskolen blandt landets bedste

Se karaktergennemsnittet for lokale skoler: Fjordbakkeskolen blandt landets bedste

DEL
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Karaktergennemsnittene for landets folkeskoler og privatskoler er i dag blevet offentliggjort, og her er der stor spredning blandt de lokale skoler. Fjordbakkeskolen i Taulov ligger i blandt landets bedste skoler.

Med et karaktergennemsnit på 7,8 ligger Fjordbakkeskolen sig som den bedste skole i Fredericia Kommune. De er placeret i top-100, nærmere bestemt på en 98. plads.

Vi skal et godt stykke ned af listen for at finde den næste skole. På en 399. plads finder vi Erritsø Fællesskole med et gennemsnit på 6,9.

Med et gennemsnit på 6,5 sikrer Ullerup Bæk Skolen en plads som nummer 564, hvor Kirstinebjergskolen er kommunens dårligst placerede med en plads som nummer 679 med deres gennemsnit på 6,1.

Blandt privatskolerne er Fredericia Realskole med helt i top med deres karaktergennemsnit på 8,4. Den næste privatskole på listen er Sct. Knuds Skole med et gennemsnit på 7,3. Den helt store karaktertaber i Fredericia Kommune er Fredericia Friskole med et gennemsnit på 5,4, men nu drejer alt sig jo ikke om karakterer, som mange vil sige.

bit.ly/LethiFredericia
Skal du opleve legenden i Fredericia? Så klik her
DEL