Nu kan du nemt få et overblik over dine mellemværender med Fredericia Kommune og betale over nettet

Nu bliver det lettere at betale regninger til Fredericia Kommune og evt. lave en afdragsordning, hvis du ikke kan betale hele regningen på én gang.

Fredericia Kommune lancerer nemlig en helt ny mulighed, hvor du har mulighed for at se dine mellemværender med kommunen, og evt. lave en afdragsordning via Mit Betalingsoverblik på kommunens hjemmeside.

”Med Mit Betalingsoverblik bliver det nemt for fredericianerne døgnet rundt at se, om de har fået betalt en regning, eller hvad de skylder, og betale en regning.  Nu kan fredericianerne selv klare både betalinger og lave eventuelle afdragsordninger via vores hjemmeside, på det tidspunkt de ønsker det”, siger borgerservicechef Stephan Klavsen.

Som led i digitaliseringen af betalingsområdet kan borgere og virksomheder nu let via ”Mit betalingsoverblik” på fredericia.dk se, om de skylder noget til kommunen. De kan lave en evt. afdragsordning på en del regninger og tilmelde betalinger til PBS eller MobilePay Abonnement. Der er også mulighed for at bruge både betalingskort og MobilePay til betaling.

Har du spørgsmål til selvbetjeningsløsningen, er du altid velkommen til at kontakte Borgerservicecentret, som er klar til at hjælpe dig med hjælp og vejledning.  

http://prinsenafegypten.dk