Onsdag eftermiddag blev for mange Fredericianere en meget træls affære. Vandet væltede ned fra himlen, og det gav store trafikale problemer, ligesom flere også har fået vand i kælderen.

Det regnede, og det regnede – og så regnede det mere. Vandet væltede ned, og det gav store udfordringer rundt om i Fredericia. Kloakdæksler blev skudt op, og kloakriste kunne ikke klare mere.

Læs også: Fredericia står under vand: TrekantBrand rykker ud til massevis af oversvømmelser

Flere steder meldes der om op mod 1,5 meter vand på vejene, så trafikken har været meget slemt påvirket, blandt andet var Købmagergade helt ufremkommelig. Se bare her:

Men for flere erhvervsdrivende fossede de store regnmængder også ind, værst gik det udover Café MUMS, hvor der blev arbejdet meget hårdt på at minimere skaderne, da Fredericia AVISEN onsdag aften var forbi. Se billederne her:

Rundt om i byen talte mange om, at Føtex i Prinsessegade også havde oplevet store vandmængder i deres foyer, og Fredericia AVISENs udsendte konstaterede også en del vand i P-kælderen.

I Fredericia Idrætscenter stod vandet også ind, så her måtte hurtige folk fra Jysk Service ud for at minimere skaderne – og sikre at det ikke løb videre ind i hallerne.

Gårsdagens sjoveste historie må tilfalde Sune Østergaard fra Get Outdoor, der fandt kajakken frem, nu når bilen ikke kunne køre ud fra hans butik i C-Byen.

https://www.place2live.dk/fredericia/