Forside Fredericia Scooterkører brækkede ben i forbindelse med færdelsuheld

Scooterkører brækkede ben i forbindelse med færdelsuheld

DEL

Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Indbrud i garage/kælder/loftrum/udstue

Klokken 12:43 har der været indbrud på Skullebjergvej i et garage/kælder/loftrum. Beslaget til en dør er blevet ødelagt, og der er stjålet batteriopladere til værktøj og lokkeænder.

Få minutter senere klokken 12:46 var den gal i en garage/kælder/loftrum/udestue på Prangervej i Sønderparken. Der er klippet en hængelås op, og der er stjålet vaders og fiskeudstyr.

Politiet efterlyser i forbindelse med de to indbrud vidner, der har set noget mistænkeligt i de to områder i det pågældende tidsrum.

Færdelsuheld på Nørrebrogade

Klokken 16:08 har der været et færdelsuheld på Nørrebrogade ved Irisvej. De implicerede parter i uheldet var en bil ist og en scooter, hvor den ene part har overset en vigepligt, hvilket gjorde, at bilisten og scooteren stødte sammen. Vagthavende hos Sydøstjyllands Politi har endnu ikke oplysninger om, hvem der overså vigepligten og han har heller ikke personoplysninger på de parterne. Vagthavende oplyser, at føreren af scooteren er kørt på skadestuen, og formentlig har brækket benet.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

https://fredericiakunstforening.dk/
Annonce
DEL