Det var skuffede FHK-spillere, der gik rundt i hallen efter kampen. På en stolerække sad Jesper Houmark, Rune Schrøder og Martin Bisgaard og snakkede, og det var tydeligt at se på dem, at de snakkede om de marginaler der manglede til sidst.

“Man er skuffet fordi, at vi havde talt om før kampen, at hvis Aalborg havde en dag hvor de ikke var der 100% – og vi kunne ramme topniveau, så havde vi en chance for point. Det synes jeg faktisk, at det er sådan en dag det bliver. Så er vi ikke skarpe i fem minutter – og så er der fem minutter hvor de spiller 7-mod-6, hvor vi taber 4-0. Der er det lidt tungt. Men cadeau til, at vi kommer tilbage i kampen igen”, siger Rune Schrøder.

Efter 45 min er i foran. Så tager de en timeout og kommer foran med 4. Hvad lykkedes de med?

“De lykkes med deres 7-mod-6. Det er noget vi dækker meget op til træning for at træne det. Men vi må anerkende, at det er nogle dygtige gutter vi er oppe imod. Det er tydeligt, at det er Danmarks bedste hold. De knækker os lige der i de fem minutter, og så er de på vej mod Aalborg igen”, svarer Schrøder.

I er med i hele kampen. Hvad lykkedes I med?

“Jeg synes, at vi lykkedes med vores fight og vores engagement og vores måde at få hallen med. Det er tydeligt at mærke, at vi har publikum og Ultras med. Vi har en fantastisk opbakning. Det er fantastisk at se, at vi fighter for hver en bold. Mange af drengene har været nede på gulvet i dag, mig selv inklusiv, så har jeg også prøvet det”, siger han med et grin.

Næste gang er det Aarhus. Et hold der er omkring jer i tabellen. Hvordan bliver det?

“Aarhus har en revanche til gode, og jeg synes egentlig, at vi har spillet godt de gange vi har mødt Aarhus i denne sæson. Jeg synes egentlig, at vi passer godt til Aarhus. Jeg er sikker på, at vi skal op og spille om de to point”, slutter Schrøder.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer