I 2012 solgte Søren Parder firmaet ”Lifting Denmark” til det svenske selskab ”ScanUnit”, men i april 2019 købte Søren og Lone Parder selskabet tilbage fra de svenske ejere. På et år er et underskud i det tilbagekøbte firma vendt til et solidt plus i ScanNautic A/S. Ydermere er sønnen Claus Parder trådt ind i ejerkredsen, så generationsskiftet er på plads.

Det første år gået over al forventning, og nu er selskabet klar til at investere i nye forretninger og har stiftet selskabet ”ScanNautic Engineering & Projekt A/S”, der planlægger og udføre tekniske løsninger i den Maritime Project og Heavy Lift Industri.

Dertil kommer, at vi i løbet af sommeren 2020 vil være ISO 9001, 14001 og 45001 certificerede, hvilket er et vigtigt kvalitetsstempel for gennemsigtighed, effektivitet samt kvalitet, ikke blot for virksomheden men også kunderne.

Tilfreds Adm. Direktør

”Det første år har været tilfredsstillende. Vores kunder har været loyale, hvilket har medført en stabil omsætning. Et negativt resultat i ScanUnit er blevet til et positivt resultat i ScanNautic, hvilket viser at vores strategi om at drive en rentabel forretning, der samtidig yder god service og kvalitet til kunderne, har været rigtig” udtaler Søren Parder og fortsætter:

“I marts 2020 ansatte vi Jan B. Knudsen til at drive vores nye satsning ScanNautic Engineering & Projekt A/S. Vi har store forventninger til Jan, og tror vi sammen kommer til at realisere vores visioner.

Jan B. Knudsen kommer fra Projekt og Heavy liftbranchen, hvor han efter mange år inden for branchen i 2007 blev Teknisk Direktør hos Scan Trans/Intermarine og i 2019 Vice President Engineering Services i Zeamarine.

Vi har kendt Jan i mere end 20 år og er sikre på, at de kompetencer han er i besiddelse af, vil hjælpe os ind i et nyt marked, hvor både eksisterende og nye kunder vil få gavn af vores service”.

Glidende generationsskifte

Den 31-årige Claus Parder har købt 25 procent af aktierne i selskaberne.

“Det er virkelig en spændende rejse er blevet en del af. Jeg bliver gradvist involveret i de større beslutninger og via møder med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, ser jeg frem til mange gode år med fokus på at skabe værdi for vores kunder og selvfølgelig også forretningen” siger Claus Parder.

Om ScanNautic A/S

ScanNautic A/S servicerer virksomheder i den maritime-, vind-, offshore- og industrielle sektor. Virksomheden er placeret på Håndværkervej 14 i Fredericia, hvor et 1300 m2 domicil er delt op i 200 m2 kontor og 1100 m2 lager.

ScanNautic A/S består af syv medarbejdere, hvis teknikere og konsulenter servicerer, udfører test og rådgivning indenfor de maritime samt andre industrier i alle EU og EØS-lande.

ScanNautic A/S sælger alle former for løftegrej, udlejningsgrej, kæder, wires, grommet sling, surringsgrejer, sjækler, sling, twistlock, faldsikringsudstyr, kædetaljer i alle størrelser, waterbags til livbåde og kran test, diverse løfteåg fra 10 til 500 ton. Leje af visse former for udstyr er også en mulighed.

Desuden tilbydes vores kunder at opbevare grej og udstyr i både vores opvarmede lagerhaller samt udendørs.

Om ScanNautic Engineering & Projekt A/S

ScanNautic Engineering & Projekt A/S er det nye datterselskab i koncernen.

“Jeg er glad for at blive en del af ScanNautic A/S. Det er en interessant satsning, som vi iværksætter helt fra bunden. På trods af de to uafhængige selskabers vidt forskellige fokusområder, tror jeg der vil være stor synergi mellem de to selskaber, ScanNautic A/S og ScanNautic Engineering & Projekt A/S, hvor de to firmaer er i stand til at supportere hinanden teknisk såvel salgsmæssigt.

Vi har en bred vifte af højt kvalificerede og velkendte medarbejdere samt gode samarbejdspartnere at trække på, og er derfor i stand til at servicere kunderne i det meste af verden.

Foruden hovedkontoret i Fredericia har ScanNautic Engineering and Project A/S etableret et satellitkontor i St. Petersborg. Afdelingen ledes af Project Engineer Kirill Plotnikov, der både har en Nautisk- og Ingeniør baggrund. Foruden Kirills store erfaring inden for Projekt- og Heavy Lift industrien, udvikler og designer hans team løftegrej og andre redskaber for den maritime industri.

Der er mange spændende opgaver i de østeuropæiske lande og vi tror at Kirill og hans team, foruden de internationale opgaver, kan servicere kunder i nævnte områder, hvis der ønsker garanti for sikkerhed og kvalitet.

Målet er at dække en bred kundekreds inden for søfart men også andre brancher hvor løfte og styrkeberegninger, surrings og bevægelses analyser samt udførelsen af disse måtte ønskes.

Vi tilstræber at være en ”One Stop Shop” hvor vi kan levere laste- og løfte planer, styrkeberegninger, bevægelses analyser samt 3D simulationer og samtidig udfører opgaverne” slutter Jan B. Knudsen

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer